Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.498
- 30.381
- 1.988
Duygulanmadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal zanyolsfibu takım genç yıldız topçu hak etmiyor sonra niye böyle olduk zaniolo 30 yaşında 6 m maaşla gelse tapardınız
Yerli oyuncuya 4m he. Sonra görürüm bunlardaki yerlilerin suratlarınıAferin cengiz sen zaten Marsilya da o kadar maaş alıyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 213498
Şu video bile açık alanda etkili olduğunu gördük ancak tam kapanan takımlara ne yapıyor hiç birşey yapamıyor. Tekrar söylüyorum satılmazsa çok söver bu taraftar.Bazen gitmesini istiyorum bazen kalmasını istiyorum ama form yakalamış bir Zaniolo en az Icardi kadar şampiyonlukta ve Avrupa'da fark yaratır.
O zamanlar sakinmis zaniolo. Marcelo adama top fırlatıyor bilerek zaniolo sesini cikarmiyor. Marcelo şimdi yapsa onu zaniolo topu mabadina sokar marcelonun 9 maç ceza alırŞu video bile açık alanda etkili olduğunu gördük ancak tam kapanan takımlara ne yapıyor hiç birşey yapamıyor. Tekrar söylüyorum satılmazsa çok söver bu taraftar.
Diyene bakbu takım genç yıldız topçu hak etmiyor sonra niye böyle olduk zaniolo 30 yaşında 6 m maaşla gelse tapardınız
sayfayı takip edin bilale anlatır gibi anlatıyor adamlar