Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo topla ilişkisini azaltır kanat/forvet rolüne evrilirse inanılmaz gol katkıları verebilir bu arada.İlla satılacak diye bir durum yok tok satıcıyı oynamalıyız bu tip satılacak haberleri adamın piyasasını düşürür.

sa dostlar

IMG_8298.webp

Bazen gitmesini istiyorum bazen kalmasını istiyorum ama form yakalamış bir Zaniolo en az Icardi kadar şampiyonlukta ve Avrupa'da fark yaratır.
Şu video bile açık alanda etkili olduğunu gördük ancak tam kapanan takımlara ne yapıyor hiç birşey yapamıyor. Tekrar söylüyorum satılmazsa çok söver bu taraftar.

Şu ali naci midir nedir kolpanın tillahı hala utanmadan haber yapıyor yüzsüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci denilen karaktersiz artık çok olmaya başladı , yönetimin akreditasyonunu falan iptal edip stada almaması lazım bu şahsı.Gitsin sport digitale katılıp fener muhabiri olsun.

Şu video bile açık alanda etkili olduğunu gördük ancak tam kapanan takımlara ne yapıyor hiç birşey yapamıyor. Tekrar söylüyorum satılmazsa çok söver bu taraftar.
O zamanlar sakinmis zaniolo. Marcelo adama top fırlatıyor bilerek zaniolo sesini cikarmiyor. Marcelo şimdi yapsa onu zaniolo topu mabadina sokar marcelonun 9 maç ceza alır

sayfayı takip edin bilale anlatır gibi anlatıyor adamlar

Özetle tiner ve hamsi tayfa ülke futbolunda zirveye oynarsa ipi tutuyoruz.
Fenerin bile Avrupa karnesi fena değil ama bu tinerciler ve yolu tinercilerden geçenler tarihlerinde 1-2 cılız başarı haricinde ülke puanının ırzına geçmekteler
Galatasaray Avrupa’da varsa Türkiye var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt