Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
hepimiz kafayı yemek üzereyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Tuncay şanlımiz oldu, Tuncay da çok katkı veriyordu böyle
Ben ilgileniyorum.Ekli dosyayı görüntüle 213512
Az önce çektim ilana koymak için.Soucek veya Fofana'yi alacağımızı düşünen arkadaşlar yazsin özelden, çok uyguna satıyorum.
kanka bir cümle içinde 3 varsayımı nasıl becerdinBence biz Cengiz'i değil de Nelsson giderse 3lü stopere dönersek Toloi ve yanında Merih veya Ozan'ı kiralarız gibi geliyo..
Toloi veya başka 1 yabancı oyuncu kesin alınır.Diğerinde de Türk oyuncu hakkı kullanılırkanka bir cümle içinde 3 varsayımı nasıl becerdin
Ben ilgileniyorum.
En son kaça bırakırsınız?
Hocam 1 milyon tlye vereyim hayrını görBen ilgileniyorum.
Sıkı pazarlıkçısın5 milyona ben bırakırım( eski parayla)
Yeni para mı eski para mıHocam 1 milyon tlye vereyim hayrını gör
Sıkı pazarlıkçısın
10 tl veririmEkli dosyayı görüntüle 213512
Az önce çektim ilana koymak için.Soucek veya Fofana'yi alacağımızı düşünen arkadaşlar yazsin özelden, çok uyguna satıyorum.
EditEkli dosyayı görüntüle 213512
Yani örneğin Torreira CL ve kritik lig maçları eşiğinde 6-8 hafta sakatlansa tüm yatırım çöpe gitmiş olacakHe Ndombele alıcaz üstüne de Kroos alıcaz
Bir de üstüne Baturina çekeriz
Onur dolandırılmayı şu şekilde bekliyo yavBen ilgileniyorum.
Farketmez ikisi de geçerYeni para mı eski para mı
Tamam gelin elden teslim alın10 tl veririm
sistemi bile değiştirdin knkToloi veya başka 1 yabancı oyuncu kesin alınır.Diğerinde de Türk oyuncu hakkı kullanılır![]()
Havalar sıcak kankssistemi bile değiştirdin knk