Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zakaria sen bir dur hele

Önce Fofana dedik

31448.webp

Liste de olması ile kadroda olması aynı değil dostlar. Bakambu ilk maç listede olmasına karşın kadroda yer almadı; ikinci maç süre buldu. Yine hazır olmayan oyuncular kadroda olmaz ikinci maç için belki süre alırlar.
Renkdas Sloven takımı Zalgiris gibi kazma oyunculardan kurulu değil 10 numaraları kadife ayaklı tüm golleri de o attı Ludo ya

Şampiyonlar Liginde Real City gibi takımlara karşı Ramos gibi lider bir stoper alınırsa hücumdayken 3-5-2 savunmadayken 5-3-2 yapabiliriz.

Wolfsburg'un ne idüğü belirsiz stoperi 50 kağıda Tottenham'a gidiyor, bizdeki bazıları da 20 gelse de Nelsson'u yollasak diyor. Keşke o maddeyi de koydurtmasaydık, yarın öbür gün bize de böyle bir piyango vurabilirdi.

2. Ligden bulup getirdiler herifi. Adam boyuna göre baya hizli ve bek olarak bile oynuyordu. Keske bizde böyle adam bulabilsek Nelsson gittiginde.

Renkdas Sloven takımı Zalgiris gibi kazma oyunculardan kurulu değil 10 numaraları kadife ayaklı tüm golleri de o attı Ludo ya
Lucas ve Kerem Demirbay belki ama İcardi ile Zaha yüksek ihtimal kadroda olmazlar. Keşke oynayabilseler idi elbette ama maalesef şartlar gereği biraz daha eksik kalacağız...

Lucas ve Kerem Demirbay belki ama İcardi ile Zaha yüksek ihtimal kadroda olmazlar. Keşke oynayabilseler idi elbette ama maalesef şartlar gereği biraz daha eksik kalacağız...
Yani şuan bunları konuşmak o kadar üzücü ki ama Zalgiris i bile idrar zoruyla geçen bir takım var ortada

Modlardan eski hesabımı almak için yardım rica ediyorum. İletişimden 2 kere yazdım ama cevap alamadım. Buraya yazmak zorunda kalıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt