Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.710
- 9.068
- 2.538
Kötü performansımızın sebebi Moritz Volz’un gitmesiymiş demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aç napoli maçlarını izle bu millet makattan uydurmuyor rtaşŞu kilo fazlası var diyenleri anlamıyorum herhangi bir futbolcu için ya arkadaş bu takımların kilo fazlası olduğunun farkında değiller mi? Diyetisyenleri yok mu? Fazla kilosu varsa sizin dediğiniz kadar adamı antremana bile çıkarmazlar istenen kiloya gelmeden hele İngiltere vs gibi liglerde
demibay'ı 11 düşünüp genç birini mi kovalıyoruz acaba 8 no ya
İzledim zaten göbeğini mi gördün? İrileşmiş eskiye göre de bunun yağ kütlesi olduğunu nasıl anladınız diyorumaç napoli maçlarını izle bu millet makattan uydurmuyor rtaş
ndombele çöpe atılacak paradır
Türkiye ligine 50 milyon verilmesi çok zor hala.Wolfsburg'un ne idüğü belirsiz stoperi 50 kağıda Tottenham'a gidiyor, bizdeki bazıları da 20 gelse de Nelsson'u yollasak diyor. Keşke o maddeyi de koydurtmasaydık, yarın öbür gün bize de böyle bir piyango vurabilirdi.
görünen köy kılavuz istemezİzledim zaten göbeğini mi gördün? İrileşmiş eskiye göre de bunun yağ kütlesi olduğunu nasıl anladınız diyorum
Morutan yetine 10 mu gelecek sağ kanat mı bakalımYok ya öyle mi
Morutan <> RashicaMorutan yetine 10 mu gelecek sağ kanat mı bakalım
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morutanı zaten çok kullanmayacaktık belki gitmesi onun hayrına olur.
Kerem Demirbay gayet kallavi oyuncu. İsmi İronbay olsa kallavi mi olurdu yoksa bilemedim.. Ilkay ve Hakandan sonra yurt dışında en iyi yerli kökenli oyuncuyu aldınBüyük hata olur. Kallavi bir transfer lazım 8 numaraya