Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de madem kadroda tutmayacaksın, gitisn kulüp arasın haziranda, belki iyi teklif getirir

ağustos olmuş hop kiralayacağım

eldeki adamı değersizleştirirsen tabii talip bulamazsın

yunus 150 dk ne oynadı iki maçta da ona o kadar süre verdin morutan’ı 20 dk oynattın

şu anki görüntü direkt galatasaray’ın ihtiyacı yok görüntüsü, kim para verir buna
Maaş bütçesinden yer açmak olabilir morutan ve midşö göndererek euro bazında yer açacaktır . Yunus veya morutan da yaklaşik olarak aynı ücretlere gönderirsin maaş yükü olarak yunus daha karlı gelmiş olabilir klübe. Hemde Türk ve altyapıdan yetişmiş oyuncu kadrosunda olduğundan bu şekilde vazgeçilmiş olabilir diye düşünüyorum

Bu fener nasıl katakulliler yapıp Rossi gibi adamı bile 5 e satıyor? Şu işi bildim bileli yapamadik. Adamlar hile hurda ile ffp için alan açıyor kendine.

Morutan'i parlamasin diye mumkun mertebe az sure oynatti kampta. Ona ragmen isik verdi. Gecen ki macta da kisa surede ucup kacma yapmadi diye hemen disarda birakti tam yeme zamani dedi herhalde. Ama yanlis hamle yapti. Yusuf niye oynamiyor diye yapilan yanginlarin onda biri bile yapilmayacak kimse ses etmez bu haksizliga.

Monaco neden Fofana'yı 25-30 veren West Ham'a satmadı diye düşünür dururum

West Ham galiba Mc Tominay ı almış

Zaniolo da bou dan 30 m Euro teklif varken satışı olmayıp bize gelmişti , bilemiyorum transfer piyasası çok değişken

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ergun penbe
flerquin
batista
bülent akın
ayhan

2002deki ortasaha bile daha iyi şu anki ortasahadan.ergun ve flerquin gibi ikilimiz yok

Maaş bütçesinden yer açmak olabilir morutan ve midşö göndererek euro bazında yer açacaktır . Yunus veya morutan da yaklaşik olarak aynı ücretlere gönderirsin maaş yükü olarak yunus daha karlı gelmiş olabilir klübe. Hemde Türk ve altyapıdan yetişmiş oyuncu kadrosunda olduğundan bu şekilde vazgeçilmiş olabilir diye düşünüyorum
Morutan 600
Midstjö 900 bin euro alıyor

Yunus’un maaşı da 10-15 milyon

Yunus kalıp o niye gidiyor da demiyorum, sahada daha iyi görüntü veren oynamıyor diğeri oynuyor diyorum

Morutan'i parlamasin diye mumkun mertebe az sure oynatti kampta. Ona ragmen isik verdi. Gecen ki macta da kisa surede ucup kacma yapmadi diye hemen disarda birakti tam yeme zamani dedi herhalde. Ama yanlis hamle yapti. Yusuf niye oynamiyor diye yapilan yanginlarin onda biri bile yapilmayacak kimse ses etmez bu haksizliga.
yusufu da yedi okan hoca bence biraz,insallah morutan kiralandıgı yerde tokat vurur performansıyla

Morutan 600
Midstjö 900 bin euro alıyor

Yunus’un maaşı da 10-15 milyon

Yunus kalıp o niye gidiyor da demiyorum, sahada daha iyi görüntü veren oynamıyor diğeri oynuyor diyorum
Zaniolo kalıyor rashica da geliyorsa olacak şey bundan başka birşey değil. Sağ kanatta zaniolo rashica yunus barış. Fazla şişik değil mi?

oyuncu gönderme işini biz beceremiyoruz açık ve net. Morutanı sen ağustosa kadar tutarsan satamazsın konya-rize kiralık ister ancak

cicaldau geçen sene kiralandı bu sene kiralandı artık bize bonservis getirmez. Sen bu oyuncuyu bu sene gerekirse 2 milyona bırakacaktın artık bu parayıda alamazsın

Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, Cluj maçi sonrasi rakip takimdan begendigi Afrim Ajeti'nin yanina giderek kendisini almak istedigi soyluyor. Ardindan izleme Ekibi Sefi Gökhan Göktürk'e oyuncuyu gösteriyor.

:asd:

Patron şirketi. Cüzdanı çıkarıp kapora da vereydin :) Azizegillerden bu adamda :)

Bence hoca morutanı hala satmak istemiyor, seneye sağ kanatta biraz daha yer açılırsa değerlendirmek istiyor ligimizden bir takıma kiralanması gayet iyi olacaktır. başakşehir adana demir falan çok iyi olurdu

morutan oyuna girmese yeniliyoduk zalgris deplasmanında.mertensle muthiş oynadı.yunus ve barıs mı atacak ters kanada 50-60 metre diyagonal pası şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt