İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 913
valla kötü durmuyor aslında hea.Kerem demirbayın ne kadar iyi pasör olduğuna bağlı bu taktiğin tutması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kötü durmuyor aslında hea.Kerem demirbayın ne kadar iyi pasör olduğuna bağlı bu taktiğin tutması
Maaş bütçesinden yer açmak olabilir morutan ve midşö göndererek euro bazında yer açacaktır . Yunus veya morutan da yaklaşik olarak aynı ücretlere gönderirsin maaş yükü olarak yunus daha karlı gelmiş olabilir klübe. Hemde Türk ve altyapıdan yetişmiş oyuncu kadrosunda olduğundan bu şekilde vazgeçilmiş olabilir diye düşünüyorumBir de madem kadroda tutmayacaksın, gitisn kulüp arasın haziranda, belki iyi teklif getirir
ağustos olmuş hop kiralayacağım
eldeki adamı değersizleştirirsen tabii talip bulamazsın
yunus 150 dk ne oynadı iki maçta da ona o kadar süre verdin morutan’ı 20 dk oynattın
şu anki görüntü direkt galatasaray’ın ihtiyacı yok görüntüsü, kim para verir buna
Şenol güneş lazım bizeevet okan hoca cok hazırcı.bi ara kazımcanı bile yiyodu valla.eldekini kullanıp,değer katmayı bilmiyo.yaratıcı da degil
zaten ross taylanla Kılınç (k) gitmedi mi murhanama artik kadroyu biraz bosaltmak gerekiyor.
Monaco neden Fofana'yı 25-30 veren West Ham'a satmadı diye düşünür dururum
Nelsson 25 e gitse
Yerine 7 milyon Euro Ozan Kabak
18 milyon Euro’ya Youssouf Fofana gelse tepkiniz ne olurdu ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Morutan 600Maaş bütçesinden yer açmak olabilir morutan ve midşö göndererek euro bazında yer açacaktır . Yunus veya morutan da yaklaşik olarak aynı ücretlere gönderirsin maaş yükü olarak yunus daha karlı gelmiş olabilir klübe. Hemde Türk ve altyapıdan yetişmiş oyuncu kadrosunda olduğundan bu şekilde vazgeçilmiş olabilir diye düşünüyorum
yusufu da yedi okan hoca bence biraz,insallah morutan kiralandıgı yerde tokat vurur performansıylaMorutan'i parlamasin diye mumkun mertebe az sure oynatti kampta. Ona ragmen isik verdi. Gecen ki macta da kisa surede ucup kacma yapmadi diye hemen disarda birakti tam yeme zamani dedi herhalde. Ama yanlis hamle yapti. Yusuf niye oynamiyor diye yapilan yanginlarin onda biri bile yapilmayacak kimse ses etmez bu haksizliga.
West Ham galiba Mc Tominay ı almış
Zaniolo da bou dan 30 m Euro teklif varken satışı olmayıp bize gelmişti , bilemiyorum transfer piyasası çok değişken
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaniolo kalıyor rashica da geliyorsa olacak şey bundan başka birşey değil. Sağ kanatta zaniolo rashica yunus barış. Fazla şişik değil mi?Morutan 600
Midstjö 900 bin euro alıyor
Yunus’un maaşı da 10-15 milyon
Yunus kalıp o niye gidiyor da demiyorum, sahada daha iyi görüntü veren oynamıyor diğeri oynuyor diyorum
Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, Cluj maçi sonrasi rakip takimdan begendigi Afrim Ajeti'nin yanina giderek kendisini almak istedigi soyluyor. Ardindan izleme Ekibi Sefi Gökhan Göktürk'e oyuncuyu gösteriyor.
![]()