Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar : “ Yunus’a Nantes, Bordeaux ve Leicester City’den teklif geldi. Yunus teklifleri değerlendirmek istiyor “

Morutan 600
Midstjö 900 bin euro alıyor

Yunus’un maaşı da 10-15 milyon

Yunus kalıp o niye gidiyor da demiyorum, sahada daha iyi görüntü veren oynamıyor diğeri oynuyor diyorum
Yok bende diyorum ki perfonmans olarak ekstra verilen birşey olmadığı ve gelecekte çok daha kar yapabileceğimizi düşündüğümüz için seçim ondan yana kullanılmış olabilir diyorum.

Nevzat Dindar : “ Yunus’a Nantes, Bordeaux ve Leicester City’den teklif geldi. Yunus teklifleri değerlendirmek istiyor “
D3025CB9-EF95-4A08-BD78-88E09363B74F.gif

Morutzan bence Belçika Hollanda gibi bir lige kiraya verilmeliydi lakin şimdi değil.kamptan önce gondermeliydik bu çocuk önce lisan öğrenmeli sonra takım oyunu oynamayı öğrenmeli bizde kalsa çok geçmez elestirirdik fakat esas bomba Yusufta bence 6milyon verdik

çerezleri alın gelin,bi daha böyle bişey yasamak zor.falcao,leminalı ve andoneli nöbet

Ayrıca kulüpler, A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcuya ilaveten; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de transfer ve tescil dönemleri içerisinde sözleşme imzalayıp, bu oyuncuyu tescil ettirerek A takım listesine yazdırabilecek.
Demirbay'la 1 kontenjani doldurduk.

-Azerbaycan
-Kazakistan
-Kirgizistan
-Özbekistan
-Türkmenistan

Buralardan ilaveten 1 oyuncu daha alabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt