- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Oralın tjk hayranlığını hafife almaRtaş daha 5 dk önce whatsapptan sahile iniyom diye msj atmadin mi ne ara aldin duyum
Sahilde mi diyorlar kim diyor pepeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralın tjk hayranlığını hafife almaRtaş daha 5 dk önce whatsapptan sahile iniyom diye msj atmadin mi ne ara aldin duyum
Sahilde mi diyorlar kim diyor pepeyi
Yok bende diyorum ki perfonmans olarak ekstra verilen birşey olmadığı ve gelecekte çok daha kar yapabileceğimizi düşündüğümüz için seçim ondan yana kullanılmış olabilir diyorum.Morutan 600
Midstjö 900 bin euro alıyor
Yunus’un maaşı da 10-15 milyon
Yunus kalıp o niye gidiyor da demiyorum, sahada daha iyi görüntü veren oynamıyor diğeri oynuyor diyorum
Nevzat Dindar : “ Yunus’a Nantes, Bordeaux ve Leicester City’den teklif geldi. Yunus teklifleri değerlendirmek istiyor “
Bütün maç köşe gönderinde beklese yeter diyorlar.Pepe çok iyi corner atıyo
Bj de ayı boyutunda adamları takıma doldurdu
Cornerden yine atarlar bize
iyilik yaptığımız herifler ilk fırsatta laf sokmaya çalışacaklar bide iyice uyuz oluyorum öyle oluncaBizimkiler bariz fazla iyi niyetli, isteyene veriyorlar
para babasıyız sanki, 1 milyar zarar ettik hala akıllanma yok
Demirbay'la 1 kontenjani doldurduk.Ayrıca kulüpler, A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcuya ilaveten; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de transfer ve tescil dönemleri içerisinde sözleşme imzalayıp, bu oyuncuyu tescil ettirerek A takım listesine yazdırabilecek.
bundan bize ne?Bjk space odasında bülent usluyla kavga ediyolar
bu ülkelerden oyuncu çıkmaz modumDemirbay'la 1 kontenjani doldurduk.
-Azerbaycan
-Kazakistan
-Kirgizistan
-Özbekistan
-Türkmenistan
Buralardan ilaveten 1 oyuncu daha alabiliyoruz.
Belki Süleyman Rodop için haber değeri vardır diye söylemiş olabilir renkdaşımbundan bize ne?
O topraklardan en iyi yetişen topçu zaten bizde Beknaz.bu ülkelerden oyuncu çıkmaz modum