Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başakşehir parasız bir kulüp değil

2 3 milyon da olsa koparılmalı

Bu Beşiktaşlıyı paylaşmak istemezdim ama bir sorum var.

Messi 60 m euro alıyor mesela ama ortak kulüp fonundan ödeniyor maaşın bir kısmı, transferde de böyle bir teşvik var mı? Rossi transferine çok bir şey dememiştim ama şu takımın bu parayı ödemiş olması mantıklı durmuyor. MLS ne kadar bonservis ödüyor maks?

Messi 60 m euro alıyor mesela ama ortak kulüp fonundan ödeniyor maaşın bir kısmı, transferde de böyle bir teşvik var mı? Rossi transferine çok bir şey dememiştim ama şu takımın bu parayı ödemiş olması mantıklı durmuyor. MLS ne kadar bonservis ödüyor maks?

MLS 12-13’e kadar çıkıyor bonserviste ama genellikle Arjantinli-Brezilyalı yetenekli elemanları alıyorlar

Zaha bu maçlarda oynamaz bence ama play off turunda oynamaya başlar
ilk maçta oynamasını beklemiyorum bende istanbulda ki maçta oynama ihtimali olmalı ki listeye yazılıyor. 3 4 hafta deniyor oda minumum , ne bu adam çapraz bağ mı kopardı arkadaş ? Lig sonunda sakatlanmış zaten kaç ay oldu biteli. Playoff'da kesin oynar da bu maçlarda oynama olasılığı olmayan adamı neden yazasın.

Zakaryanı bizim gscdekiler disinda dunyada isteyen yok galiba.

Rekor transferleri:

Cucho Hernández - Spielerprofil 2023 9,55 milyon
Lucas Zelarayán - Spielerprofil 23/24 7,3 milyon

Son senelerde +5 milyon bonservis ödemeleri normalasti sanki. Salary Caplarida her gecen seneyle yükseliyor. Yayin gelirleri'de yeni anlasmalarla yükseliyormus ve WC 2026nin hypeni kullanmayi istiyorlar diye okumustum Reddit'de. Yatirim yapmadan lig büyümez falan diye. Adamlar zaten takim sayisini 30a cikartiyorlar 2 sene sonra ve ligde yer satin almayi isteyen takimlar, lige 150-200 milyon $ ödüyor ve bu para herhalde diger takimlara gidiyordur Franchise Sistemi sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt