Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelssondan sonra yerine bence genc stoper sart.

Napoli ilgisini yükseltmis ve VfB 20-22den asya satmiyoruz demis. Stoperler son dönemlerde baya deger kazandi ve onlarin önünde iyi bir orta sahan varsa ve cok asiri yüksek savunmuyorsan, adamlari parlatmak cok zor degil gibi.

Lyonun stoperini Leipzig +30a alacakmis. Genc stoper bana iyi bir yatirim gibi geliyor.
Biz böyle transfer yapmıyoruz hiç.Bu çocuk potansiyelliydi zaten Arsenal almisti sonra baktı onların seviyesinde değildi uyguna Stuttgarta verdi.Ben hep savunuyorum bu tarz top kulüplerde olmamış oyunculari uygun fiyata almalıyız , hiç kaybımız olmaz.50 tane kanat dolduracağımiza mesela bu tarz adamları almak lazım

Ndombele+Milot isimlerini de transfer edebilir isek transfer dönemini noktalarız diye düşünüyorum bir ayrılık olmaz ise. Gayet iyi bir dönem olmuş oldu bence:

İcardi
Zaha
Angelino
Kerem Demirbay
Cedric Bakambu
Halil
Milot*
Ndombele*

Son düzenleme:
Rashica Zaniyi çok rahat keser ama bu Zaniolodan daha iyi olduğu için değil oynanan oyuna biçilmiş kaftan olduğu için. Bunun ayrımını iyi yapmak lazım.

----------------günay(muslera)-------------

boey-------nellson-------abdulkerim------angelino(kazımcan)

rashica-----------torreira---------kerem demirbay--------zaha

------------------zaniolo----------------------------------

--------------------------icardi---------------------

bazen böyle de oynarız ligde.gunay ve kerem demirbay iyi oldu

----------------günay(muslera)-------------

boey-------nellson-------abdulkerim------angelino(kazımcan)

rashica-----------torreira---------kerem demirbay--------zaha

------------------zaniolo----------------------------------

--------------------------icardi---------------------

bazen böyle de oynarız ligde.gunay ve kerem demirbay iyi oldu
Emeğine sağlık dostum. Nando her maç oynamak isteyen bir karakter, üstelik kaptanımız; kenarda beklemesi için ikna edebilmek kolay olmasa gerek, teknik heyete bu durumda epey iş düşüyor gibi.

Biz böyle transfer yapmıyoruz hiç.Bu çocuk potansiyelliydi zaten Arsenal almisti sonra baktı onların seviyesinde değildi uyguna Stuttgarta verdi.Ben hep savunuyorum bu tarz top kulüplerde olmamış oyunculari uygun fiyata almalıyız , hiç kaybımız olmaz.50 tane kanat dolduracağımiza mesela bu tarz adamları almak lazım

Ben o yüzden 8 numaraya daha genc bir adam istiyorum. Belki biraz erkenden hypelanip, gittigi yerde düzenli oynayamadigi yüzünden, bize SL'de oynama sansimiz var diye sicak bakan tiplerden. Böyle oyuncu normalde geri Avrupaya transfer olmayi ister diye, kendisini salma riski az olur ve en iyi ihtimal 2 sene sonra büyük karla geri Avrupaya yollariz.

Bizim altyapı projesi vardı ne oldu ona? Oyuncuları hala saçma sapan takımlara kiralamaya devam ediyoruz.
20 yaşına gelmiş adam altyapı oyuncusu mu oluyor? Bi arada Süleyman luş savunuluyordu burda çocuk 2000 doğumlu zanioloyla yaşıt hala patlama yapmasını bekleyen vardı. Altyapı projesinden ha deyince verin almak zor en az 5 senesi var o işin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica geliyormuş herhal. Fm'deki gibi yabancı sınırını kaldırabilsek 10 numara kadro kuruyor Erden Timur da bu yerli sınırında nasıl olacak acaba

Kadroyu çok fazla kalabalık hale getirmemek lazım 25 kişilik bir rotasyon kafidir.

Son düzenleme:
Ben aslında Kazımcan'ın yanına Angelino gibi direkt önüne yazılan bir ismi değil de daha genç forma rekabetine girecek işlenmemiş cevher isterdim. Yerli kuralında bu kadar düşünmezdik biz de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt