- 26 Kasım 2012
- 179.259
- 241.404
- 5.688
Boey sozlesme imzalarsa Turk milli takimi icin teklif atmeliyiz. Onun verdigi defansif katkiyi kimse veremez
olmuor dedik ya rtaşşşş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey sozlesme imzalarsa Turk milli takimi icin teklif atmeliyiz. Onun verdigi defansif katkiyi kimse veremez
Değişme mevzuları hep 21 yaş altı baz alındığı için öyle, sonrasında oynarsan o ihtimal direk çöpe çıkıyor çünkü.Hayır benim okuduğum 2020'deki kurala göre öyle bir şart yok.
bunu da karşılamıyor. haberi yapan sıkmış
- Eski milli takımında 21 yaşından önce 3 resmi maç oynamadıysan
bu maçları 21 den önce yaptıysa değiştirebiliyor. Kerem 26 snda seçim yapıp oynadı.Nasıl karşılamıyor? Toplam 3 resmi maçı bile yok adamın, nasıl 21'den önce 3 tane olsun?
Ben de yanilma ihtimalin var dedim yaaaolmuor dedik ya rtaşşşş
bu maçları 21 den önce yaptıysa değiştirebiliyor. Kerem 26 snda seçim yapıp oynadı.
Ben de yanilma ihtimalin var dedim yaaa
Değişme mevzuları hep 21 yaş altı baz alındığı için öyle, sonrasında oynarsan o ihtimal direk çöpe çıkıyor çünkü.
Buna anti tez sadece Laporte var o da Fransa’ya çağrıldı ama oynamadı, sonra İspanya çağırdı orada oynadı.
Arda Güler'de 30M Euro'ya transfer olurken Hercules gibiydi?Fiziğini geliştiren oynuyor aslında en son ozan çıktı işte. Eren aydın 15 yaşında çocuk gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden bir standartı yoktu, başvuruya bakılıyordu sonrasında kural geldi.Her ne kadar kural değişikliğinden önce olsa da gayet de 21 yaşından sonra oynayıp takım değiştirmiş adamlar var. Diego Costa, Jermaine Jones az önce burada bahsedildi. 2020'den sonra da dediğim şartları sağlarsan yaş sınırı yok.
Bu var galibaEskiden bir standartı yoktu, başvuruya bakılıyordu sonrasında kural geldi.
Senin yazdığın maddelerde 25 yaşından sonra mesela 50 tane hazırlık maçı oynaması bir kısıt mı, gördüğüm kadarıyla değil ama durum bu.
21 yaşından önce oynadığın taktirde değiştirme şansın var artık sadece. 28inde A ülkesinde oynayıp 31inde başka ülkede oynayamazsın, var mı buna 2020 sonrası örnek?