Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da öyle
Kavgayı çıkaran buydu zaten, kural bunun yüzünden değişti.

Bu var galiba
Bu 21 sayılıyor 22 doldurmadığı için.

Edgar Le 23 yasinda portekiz, 29 yasinda Guinea icin oynamis. Kerem derhal Türk olmayi istirem desin

zanyolo gıtmıyom demıs

herif tutturdu

floryanın suyu bazen zarar

2021–present
Beginning in 2021, FIFA adjusted their rules to allow for players to be eligible to represent a new national team if they had played in no more than three competitive fixtures (including none in the tournament phases of the FIFA World Cup and continental competitions) prior to the age of 21 or if they had only played in non-competitive (friendly) matches at any age. Three years must have passed since the date of the previous competitive fixture in order for the player to be eligible to switch; there is no time requirement for friendly matches.

@ kero
Kaynakları fifaysa okey, bunu bilmiyordum.

ki saçmaymış dediğim gibi 25ten sonra hazırlık maçlarında oynasa 30da başka yerde oynayabiliyor, saçma.

Kereminki hazırlık maçı olmadığından buradan patlıyor.

kerem tff orgda GER diye kaydedilmiş ztn
fifaya başvurcek de, milli takım şeysi değşçek de, sezonun ortası olur. ztn egemen ahbabımızın dediği gibi yerel sayılması bi işimize yaramıor

Kaynakları fifaysa okey, bunu bilmiyordum.

ki saçmaymış dediğim gibi 25ten sonra hazırlık maçlarında oynasa 30da başka yerde oynayabiliyor, saçma.

Kereminki hazırlık maçı olmadığından buradan patlıyor.

ewt konfederasyondan patlıo herif.

Arda Güler'de 30M Euro'ya transfer olurken Hercules gibiydi?

Yetenek farkı o kadar çok ki. Arda ifbden çıktı diye yetenek küçümsenmesin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu bahsetmedim zaten. sadece fizik açısından zikrettim.Onu düşünmemek inkar olur.Allah vergisi yetenek,hemde Ankara'dan.2-3 hamle sonrasını düşünebilen bir yetenek.

Ama şunu düşünmeden edemiyoruz Hamza çok mu yeteneksiz mesela?

Kimse gitmezse Rasit, orta saha ve stoper gelir.
Yine de Sergio gider gibi.

Sezon bitti önümüze bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt