Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakınız orta saha transferi kadar stoper transferi de mühim. Transfer sezonunun sonuna kadar kovalanması gerek.

Rasicha duz topcu bunlari yapabilmesindeki neden yaninda kerem icardi mertens gibi oyuncularin oynamasi fenere koy skorun s sini bile yapamaz bu tip oyuncular faydali takim oyuncusudur ama iyi bir takim olmali

ornegin zaha ve kerem kotu takimlarda bile skor yapar parlar gorduk biri palacte biri 13.olan bizim takimda skor yaptilar rasicha boyle oyuncu degil siradan bir takim oyuncusu sisirip durmanin alemi yok
Yav he Werder de zaten uçan kaçan bir takımdı dimi? Orada da Bayern- Dortmunda karşı şov yapıyordu. Sonra da premier lige 13 milyona düz topçu diye alındı zaten. Bir de bunları geçtim adam daha kendi pozisyonunda bile oynayamadan bu kadar etkili oldu. Diğer kanat oyuncularını koy bakalım ters kanada bu kadar etkili olabiliyor mu?

Rashica’ya düz topçu diyen arkadaşlarımız, şu pozisyonda kötü pas almasına rağmen bu kadar kısa alanda ince işler yaptığı için bile alırsın adamı. Şu topa yetişip rakipten önce zayıf ayağınla çekmek meziyettir. Yunus ayağına gelen topu tutarken bile öbür sahaya açıyor topu

Tamam takım iyi çıkmışta bence işin zoru Rashicanın burada

Yav he Werder de zaten uçan kaçan bir takımdı dimi? Orada da Bayern- Dortmunda karşı şov yapıyordu. Sonra da premier lige 13 milyona düz topçu diye alındı zaten. Bir de bunları geçtim adam daha kendi pozisyonunda bile oynayamadan bu kadar etkili oldu. Diğer kanat oyuncularını koy bakalım ters kanada bu kadar etkili olabiliyor mu?
Dogru dogru muthis yetenek pardon ben baska oyuncuyla karistirmisim

Takıma takım oyuncusu lazım değil mi? Herkes mi yıldız olacak? Herkes mi efsane gol atacak? Herkes mi 5 adam geçip ow çektirecek? Takıma hamal da lazım.
Lazim itirazim yok ama adami sisirdikce sisiriyorlar hucum meziyetleri sinirli faydali bir oyuncu makul rakamlara kesinlikle takima katilmali rostasyon da is yapar

Shakhtar'la papaz olmayacaksak net denenir Tete sezon sonuna doğru Lyon'da da fena değildi diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt