Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.305
- 22.489
- 1.698
Bu ne kardeşim Ali Yiğit fifa 24 için kadro mu kurduruyor babasina full kanat falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünsene şunu fatih terime yaptığını.
Yav he Werder de zaten uçan kaçan bir takımdı dimi? Orada da Bayern- Dortmunda karşı şov yapıyordu. Sonra da premier lige 13 milyona düz topçu diye alındı zaten. Bir de bunları geçtim adam daha kendi pozisyonunda bile oynayamadan bu kadar etkili oldu. Diğer kanat oyuncularını koy bakalım ters kanada bu kadar etkili olabiliyor mu?Rasicha duz topcu bunlari yapabilmesindeki neden yaninda kerem icardi mertens gibi oyuncularin oynamasi fenere koy skorun s sini bile yapamaz bu tip oyuncular faydali takim oyuncusudur ama iyi bir takim olmali
ornegin zaha ve kerem kotu takimlarda bile skor yapar parlar gorduk biri palacte biri 13.olan bizim takimda skor yaptilar rasicha boyle oyuncu degil siradan bir takim oyuncusu sisirip durmanin alemi yok
Futbola böyle şovenist sığ bakış açısıyla yaklaşıldıkça bir gram ilerleyemeyiz.he rashica düz topçu aynen
defans yapınca düz oluyor, vasat oluyor.
bu taraftar iyice şımarmış ağabey başka izahi yok
Rasicha , bir takımı bina olarak düşünürsek bu adam taşıyıcı kolondur.he rashica düz topçu aynen
defans yapınca düz oluyor, vasat oluyor.
bu taraftar iyice şımarmış ağabey başka izahi yok
Dogru dogru muthis yetenek pardon ben baska oyuncuyla karistirmisimYav he Werder de zaten uçan kaçan bir takımdı dimi? Orada da Bayern- Dortmunda karşı şov yapıyordu. Sonra da premier lige 13 milyona düz topçu diye alındı zaten. Bir de bunları geçtim adam daha kendi pozisyonunda bile oynayamadan bu kadar etkili oldu. Diğer kanat oyuncularını koy bakalım ters kanada bu kadar etkili olabiliyor mu?
Lazim itirazim yok ama adami sisirdikce sisiriyorlar hucum meziyetleri sinirli faydali bir oyuncu makul rakamlara kesinlikle takima katilmali rostasyon da is yaparTakıma takım oyuncusu lazım değil mi? Herkes mi yıldız olacak? Herkes mi efsane gol atacak? Herkes mi 5 adam geçip ow çektirecek? Takıma hamal da lazım.