Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse arkadaşlar siz zanioloyu sata durun,ben terim tayfa ile duyum muhabbetine gidiyorum 😀iyi forumlar

Bende baslarda Rashica degisilmez bir isim degil fikrinde olsam da Zaha nin gelmesi konuyu cok farkli bir noktaya getirdi. Hem Zaha hem Rashica cok farkli bir seviye acikcasi.

4 tane birbirinden farkli kanat oyuncusu opsiyonumuz olustu.

Kerem playmaking winger olmasa da oraya dogru ilerledigi ortada özellikle Icardi ile olan baglantisi cok degerli. Defansa yardim konusunda sikintili. Geciste tehlikeli olabiliyor ama süratli bir isim degil. Avrupa da cok faul alir diye düsünüyorum.

Rashica cift yönlü kanat olmasi sag tarafta elimizi cok rahatlatiyordu. Bu kadar destege ragmen ürettigi skor katkisi da büyük bir basari. Geçis oyununda Avrupa da disli rakiplere karsi fazla etkili olacagini sanmiyorum.

Zaha demek her zaman her rakibe karsi maçin her aninda bir tehdit. Defansif anlamda büyük bir sıfır diyenler olsa da Premier League de en fazla top kapan ofansif oyunculardan birisi. Rakibin geçis oyununda sikinti yasayabiliriz Angelino yu da düsününce. Fizigi de büyük bir arti.

Zaniolo bu sezon kalirsa Eger Avrupa maclarinda cok fazla süre alacak diye düsünüyorum. Ofansif anlamda her zaman bir tehdit olusturabilen bir oyuncu. Son maclarda defansif anlamda yaptigi hamleler de gözlerden kacmadi. Fizigi tam avrupa maclarinda oynayacak kivamda. Tek eksileri biraz olsun sürati biraz da karar almakta zorluk cekmesi.

Yani gercekten 4 tane birbirinden tamamen farkli kanat oyuncu tipi.

Baris Alperi saymadim bile o daha farkli bir oyuncu özellikle geçis oyununda cok katki bekliyorum.

Bende baslarda Rashica degisilmez bir isim degil fikrinde olsam da Zaha nin gelmesi konuyu cok farkli bir noktaya getirdi. Hem Zaha hem Rashica cok farkli bir seviye acikcasi.

4 tane birbirinden farkli kanat oyuncusu opsiyonumuz olustu.

Kerem playmaking winger olmasa da oraya dogru ilerledigi ortada özellikle Icardi ile olan baglantisi cok degerli. Defansa yardim konusunda sikintili. Geciste tehlikeli olabiliyor ama süratli bir isim degil. Avrupa da cok faul alir diye düsünüyorum.

Rashica cift yönlü kanat olmasi sag tarafta elimizi cok rahatlatiyordu. Bu kadar destege ragmen ürettigi skor katkisi da büyük bir basari. Geçis oyununda Avrupa da disli rakiplere karsi fazla etkili olacagini sanmiyorum.

Zaha demek her zaman her rakibe karsi maçin her aninda bir tehdit. Defansif anlamda büyük bir sıfır diyenler olsa da Premier League de en fazla top kapan ofansif oyunculardan birisi. Rakibin geçis oyununda sikinti yasayabiliriz Angelino yu da düsününce. Fizigi de büyük bir arti.

Zaniolo bu sezon kalirsa Eger Avrupa maclarinda cok fazla süre alacak diye düsünüyorum. Ofansif anlamda her zaman bir tehdit olusturabilen bir oyuncu. Son maclarda defansif anlamda yaptigi hamleler de gözlerden kacmadi. Fizigi tam avrupa maclarinda oynayacak kivamda. Tek eksileri biraz olsun sürati biraz da karar almakta zorluk cekmesi.

Yani gercekten 4 tane birbirinden tamamen farkli kanat oyuncu tipi.

Baris Alperi saymadim bile o daha farkli bir oyuncu özellikle geçis oyununda cok katki bekliyorum.

demirbay'ın türk milli takımında oynamasının bize bir artısı yok ki? yani yusuf demir için iyi bir şey ama kendisi zaten ayrılacak belli. başka da mavi kartlı bir oyuncu yok ki takımımızda? ne değişecek?

14+1 yabancımız var.
Muslera
Nelsson
Angelino
Sacha
Torreira
Oliviera
Zaniolo
Zaha
Mertens
İcardi
Bakambu

Morutan
Dubois
Midtsjö
+Luyindama

Midtsjö gider 8 gelir
Morutan gider rashica/x gelir.
Dubois giderse de ne gelir kestiremiyorum. Genç yırtıcı dinamik defansif orta saha alsak fena olmaz gibi yeri gelir bek oynatırız. Bu olursa da oliviera ne olacak onu düşünmek lazım.

Hala tete mete diyen var ya, yeminle buradaki bazı postları okurken başıma ağrılar giriyor. Bu elemanın uçuk kaçık maaş talebi var mı, haberlere göre var. 23 yaşında olmasına rağmen yüksek maaşı verdiğin anda satamazsın. Sözleşme durumu zaten sakat. Bunca kalabalığa rağmen Rashica isteme sebebimiz adamın hücumun her bölgesinde oynama kabiliyeti, 3lü oynayayım desen kanat bek bile oynar herif. Çizgiye inip orta yapacak adam yok takımda. Hücuma çeşitlilik katıyor, o sebeple istiyoruz. Tete denen elemana lüzum yok.

Keşke foruma üyelik sırasında mini bir test yapılsa da daha verimli tartışmalar dönse burada. Fb genel kurulu gibi ortam maalesef, güzide kulübümüz gibi belli başlı üyelik şartları olan daha elit bir yer haline getirelim burayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt