- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
Tete geliyor bence kaynak saglam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye kulübün adı ali koç spor olunca anlarlar.bi fbli de demiyor başkandan başka bu kulübe kimse sponsor olmuyor diye
Rashica haberleri kulübüyle anlaşıldı şeklinde olmadığı müddetçe degeri yok,yok şu kadar fiyat düştü falan hikaye.rashica neden değişti insta fotosunu,twitter arka planiniTete geliyor bence kaynak saglam
Bende onu diyom,alsak niye aldik demem ama gerek yok bence tete falan alinacaksa.ama illa gelecekse agustos sonu olurRaşit fırsat transferi olarak ağustos sonuna kalacak gibi.
Bende baslarda Rashica degisilmez bir isim degil fikrinde olsam da Zaha nin gelmesi konuyu cok farkli bir noktaya getirdi. Hem Zaha hem Rashica cok farkli bir seviye acikcasi.
4 tane birbirinden farkli kanat oyuncusu opsiyonumuz olustu.
Kerem playmaking winger olmasa da oraya dogru ilerledigi ortada özellikle Icardi ile olan baglantisi cok degerli. Defansa yardim konusunda sikintili. Geciste tehlikeli olabiliyor ama süratli bir isim degil. Avrupa da cok faul alir diye düsünüyorum.
Rashica cift yönlü kanat olmasi sag tarafta elimizi cok rahatlatiyordu. Bu kadar destege ragmen ürettigi skor katkisi da büyük bir basari. Geçis oyununda Avrupa da disli rakiplere karsi fazla etkili olacagini sanmiyorum.
Zaha demek her zaman her rakibe karsi maçin her aninda bir tehdit. Defansif anlamda büyük bir sıfır diyenler olsa da Premier League de en fazla top kapan ofansif oyunculardan birisi. Rakibin geçis oyununda sikinti yasayabiliriz Angelino yu da düsününce. Fizigi de büyük bir arti.
Zaniolo bu sezon kalirsa Eger Avrupa maclarinda cok fazla süre alacak diye düsünüyorum. Ofansif anlamda her zaman bir tehdit olusturabilen bir oyuncu. Son maclarda defansif anlamda yaptigi hamleler de gözlerden kacmadi. Fizigi tam avrupa maclarinda oynayacak kivamda. Tek eksileri biraz olsun sürati biraz da karar almakta zorluk cekmesi.
Yani gercekten 4 tane birbirinden tamamen farkli kanat oyuncu tipi.
Baris Alperi saymadim bile o daha farkli bir oyuncu özellikle geçis oyununda cok katki bekliyorum.
Dogru mu bu
fbye gitse olurdu bizde çağırmazlar erkeklerini bile kadın voleyboluna devşiriyolar
Raşika'ya raşitsa yazman pekizaniolo'ya ısrarla zaniola yazanlar
raşitsa'ya neden raşitso yazmıyor?
buyuralım sohbete d