Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Yunus icin de Leicester, Nantes ve Bordeaux’den teklifler gelmis. Yunus forma sansi buldu ama maalesef beklentilerin altinda kaldi. Hazir teklifler gelmisken degerlendirilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem parades hem dombeleyi nereye alıyorsun katarlılar tarafından satın mı alındık bu nedenle imkansız.Niye imkansız
Parades 5 bonservis ndombele kiralık 2.Hem parades hem dombeleyi nereye alıyorsun katarlılar tarafından satın mı alındık bu nedenle imkansız.
Mal miyiz niye bunlara kiralik yollamayi kabul ediyoruz
Ibrahimovic’in bu herifi dövdüğü videoyla karşılık verelim
maaşlarını sen mi ödeyeceksinParades 5 bonservis ndombele kiralık 2.
Frede 12-15 istiyorlar
helvanı yeriz gibi gorunuyorDün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
yabancı kontenjanını boşaltmak için
konyaspor sergio'nun maasını odeyemezParades gelirse Sergioyu yollayıp u21 Fransa 2.ligden falan bir siyahi denemesi yapabiliriz
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rtaş bizi katarlılar almadığına göre paradesin 2.5 milyonluk maaşını ve 6 milyon bonservisini kulüp karşılarken; dombelenin yine aynı en az 3 milyon maaşını ve kiralıkta olsa en az 2,5,3 milyonluk kiralama bedelini sen karşılayacaksın herhalde? Başka türlüsü %1 ihtimali bile yok çünkü 900 bin alan adamı gönderip 3 milyon alan adamı onun yedeği yapamazsın. Mesele bonservis değil fred'e 12 istedikleri için almıyoruz zaten.Parades 5 bonservis ndombele kiralık 2.
Frede 12-15 istiyorlar
Sade gazoz içine Türk kahvesi ile aspirin at karıştır. Alta baya iyi geliyorDün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
4m+bonuslar karsiliginda almissin. Takimda dusunmuyorsun. 4.5m euro’luk teklif gelmis biraz daha pazarlik yapip 5-5.5m rahatlikla satabilirsin ama biz kiralik yollamak istiyoruz, yazilan takim Konyaspor.
Pendike yollarız biz dekonyaspor sergio'nun maasını odeyemez