Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.294
- 101.507
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemeden önce firina atsaydin rdasDün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
Dün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
belli ki Okan hoca istemiyor gitmesini , anreman ve hazırlık maçlarındaki performansından memnunMorutan süreci baştan başa yanlış yönetildi. Kiralasan seneye 1 yıl sözleşmesi kalacak.
Haziranda kulüp bul desek 5-7 m euro arası rahat satılabilirdi.
Komple zararEvet ADS Midtsjoyü tekrar kiralık olarak istemiş. Midtsjö yine teklife sıcak bakmamış
Bağırsak enfeksiyonu olmuşsun büyük ihtimalle. Bir doktora görün derim. Crp orani yüksek cikarsa antibiyotik verirDün bir dondurulmuş pizza yiyeyim dedim yemez olaydım, alttan ğstten gidiyorum beyler nasıl geçer bu, haşlanmış patates yiyecem şimdi, daha etkili bişey var mı? Gece exorcist gibi kustum da gözüm açıldı
Adam gitmek istese bile maliyeti de yüksek yurt içine zor giderKomple zarar