Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Morutan için halen beklentimiz yüksek 4.5 m euro satmak yerine kiralayıp gelişmesini istiyoruz ama sıkıntılı olansa kiralayacağımız takım ligden olacak son yıllarda Yunus Akgün hariç ileriye giden bir tane kiralık oyuncumuz olmadı. En azından Belçika, Hollanda bu liglerden birine kiralayıp oynama garantili anlaşıp gerekirse maaşını ödesek bile daha kazançlı çıkarız.

Morutan için halen beklentimiz yüksek 4.5 m euro satmak yerine kiralayıp gelişmesini istiyoruz ama sıkıntılı olansa kiralayacağımız takım ligden olacak son yıllarda Yunus Akgün hariç ileriye giden bir tane kiralık oyuncumuz olmadı.
fazla uzatmadan bu defteri bir daha rumen futbolcu almamak sartiyla kapatip satmak lazim

Pozisyon öncesi olabilir.

İhtimal var ama madem orasını da paylaşsınlar görelim. Nerede ne top taşımış. Bana daha çok dikkatlil seyretmedikleri için soldan driblingle ceza sahasına girenle vuruşu yapan aynı kişi zannedip yazmışlar gibi geldi...

Hem Rashica'nin hem de Zaniolo'nun kadroda olmasini engelleyecek bir durum yok. Al iste sezon basi 40 derece sicakta 25 gunde 8 mac oynayacan hem de bir kismi onunuzdeki sezonun hedeflerini belirleyecek maclar. Bunun sakatligi var, cezalisi var, izinlisi var, yorgunlugu var.

Okan Buruk sizin kadar sikayet etmiyordur. Zaten butun is onun bu grubu dogru yonetip, mac mac oyuncu secimine bakacak. Havalar duzelene, topcular ritim kazanana kadar ideal onbir diye bir sey beklenemez. Her mac baslamasini bekledigimiz bir Icardi, Muslera, Abdul, Nelson, Boey ile Torr var. Kalan bes pozisyonda kim baslarsa baslasin. Zaha bile Kerem ile degiskenli oynayacaktir. Kaldi ki lig maclarinda uc yerlin yoksa sahaya bile cikamiyorsun.

O varsa buna gerek yok, kadro cok siskin gibi laflar anlamsiz geliyo bana.

evet taşımış oluyor. bilmediğin şeyler hakkında yorm yapmamayı öğrenin o zaman

Pas atmakla topu taşımak nasıl aynı şey oluyor? Atağı başlatan falan dese ok ama top taşıdığını falan görmüyoruz. Pas atmadan önce ayrıca geriden top taşıdıysa videoyu oradan itibaren koysalarmış. Yazdıkları şeyle paylaştıkları görüntü tutmuyor bu halde. Benim hatam değil, onların hatası...

Jk lilerin space önderi Alper bahadır denen herif. Bülent Usluyla bayadır takışıyorlardı. En son bülent uslu gitmiş kartal yuvasın'dan Alper bahadır ın yaptıgı alışverıslerı cıkartmış , Alper bahadır sadece 2 tane forma almış diye bas bas bagırıyordu bulent uslu,, alper de kudurdu dün bunu duyunca bugudne baya baya tehditleştiler :) Olan bulent usluya oluca gibi :)
Bülent’in bu bilgiye ulaşabiliyor olması da saçmalık yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt