Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hesap benm kardş.

videoya göre mi texti geçmem gerekiyo ??

maçı izliyodm zaten

Hesap seninse amatörce iş yapmışsın o zaman evet. Videoda top taşıyan başkası çünkü. Eğer böyle paylaşımlar yapacaksan izleyenin videoyu görünce ne düşüneceğini ne hissedeceğini öngörerek paylaşım yapman lazım. Bu haliyle top taşıması kısmı çok havada kalmış ve insanın kafasını karıştırıyor. Hesap sahibinin burada yazdığını bilsem direkt yüzüne bu şekilde eleştirirdim, sadece saçmalamışlar yazıp geçmezdim. O açıdan kusura bakma.

Millet TFF ye sövmüst süper kupa için de fikstür inanilmaz sıkışık yaw. Önümüzdeki 4 haftada 6 mac yapacagiz

Hesap seninse amatörce iş yapmışsın o zaman evet. Videoda top taşıyan başkası çünkü. Eğer böyle paylaşımlar yapacaksan izleyenin videoyu görünce ne düşüneceğini ne hissedeceğini öngörerek paylaşım yapman lazım. Bu haliyle top taşıması kısmı çok havada kalmış ve insanın kafasını karıştırıyor. Hesap sahibinin burada yazdığını bilsem direkt yüzüne bu şekilde eleştirirdim, sadece saçmalamışlar yazıp geçmezdim. O açıdan kusura bakma.
he ok saol tedtalkın için

Millet TFF ye sövmüst süper kupa için de fikstür inanilmaz sıkışık yaw. Önümüzdeki 4 haftada 6 mac yapacagiz

F502D7AB-2FFB-4CC6-B52A-418FDD879F0D.webp

ugurcan
(muslera)

boey nelsson bardakcı angelino
(turap) (kaan) (emin) (kazim)

torreira cajuste
(berkan) (sergio)

rashica demirbay zaha
(zaniolo) (mertens) (kerem. a)

icardi
(bakambu)​

Zalgiris in maçının bildirimi niye geliyor ki bana

Melo ayrı bir seviyeydi yav yeniden izlemeyi baya isterdim 8 gibi ceza sahasına koşu atar golde atardı duran toptan da sallardı sertlik de katardı. Torreira ile çok iyi ikili olurlardı
Melo'yu iç saha maçlarının tümünde stattan canlı izledim. Televizyonda görünmeyen işler yapıyordu. Rakip takım oyuncuları topu ayağına aldığı zaman önce "Melo nerede" diye çevre kontrolü yapmak zorunda kalıyordu. Bu da hızlı oynamalarını engelliyordu. Kafayı kaldırdıklarında Melo'yu yakınlarında gördüklerinde ise... RİP!

Bir iş varmış da o olursa diğerini unuttururmuş

Adamlara bak yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt