Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalgiris maçı argüman teşkil etmez. Takımın yarısı yok, sezonu yeni açmışız bin tane faktör var. Kendin inanıyor musun şu yazdığına ? Temmuz maçı üzerinden çıkarım yapılmaz. Marcao-Nelsson ile elek olmadıysan Apo-Nelsson ile de olmazsın. İlk ikilinin önünde bir tane iyi savunmacı yoktu.

Avrupa için neden iyi değil kadromuz ayrıca açıklar mısın? Avrupa futbolu tam olarak nereye evriliyor ve biz bu hususta nerede eksik kalıyoruz mümkünse kapsamlı bir açıklama rica ediyorum.
Şampiyonlar ligindeki forvetler Türkiye'deki Ampuller gibi değil Alp o sebepten çekiniyorum. Ya kötü bir şey istemiyorum GALATASARAY için en iyisini istiyorum.
İki Avrupa maçı bana bu konuda ümit vermedi. Umarım daha iyi olur Çabamız GALATASARAY be dostum.

yaw he he

kendi liginde 30. haftasını oynayan maç ritmini yakalamış x bir avrupa liginin şampiyonunu forumdan adam toplayıp önüne icardi koyup yenersin tmm

öne neden icardi'yi koydun, @Kolpa Kemal Kürek ile de yenerdik 10 m eur cebimizde kalırdı :/

ayrıca burada diğer bir vurgulanmak istenen konu, rakip takımın liginin devam ediyor olduğu ve senin takımının ilk resmi maçı olduğu döneme denk gelmesi.
Ben neden alet edildim simdi

F23nhGgWMAEnG7C

Icardi ve Zaha ile oyunun kaderini belirleyen yıldız transferini yaptık.
Artık Rashica ve orta sahaya alacağımız Torreira’ya destek olacak çalışkan bir orta saha bize yeterli olur.

--------------Muslera--------------------
Boey----Bonucci--------Ramos---Angelino
-----------Torreira-----Paredes-------------
-------------------Ndombele---------------
--Zaniolo----------------------------Zaha--
--------------------İcardi--------------------

Yedekler:Kerem Demirbay-Kerem Aktürkoğlu-Halil-Abdülkerim-Günay-Nelsson-Dubois-Oliviera-Mertens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt