Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zalgiris maçını unutun artık bence

Halil Kerem barış Berkan falan bunlarla zaten 13. olmuştuk, şu dörtlüyü aynı anda kullanırsan rakip kim olursa olsun 2 bacaklı oyunculardan oluşan tüm takımlara karşı zorlanırsın zaten

icardi zaha falan girsin hele bi kadroya

Ben bu Halili niye aldik zaten anlamiyom, bi cacik olmaz bundan

Yunus gitmemeli.

Ha gidecek ve yerine Caner Doğan’ı direkt koyacaksak ok aksi taktirde 7-8e bile gitse o paraya iyi bir yerli alınamıyor.
Kafayı taktılar çocuğa yakında linç etmeye de başlarlar Yunus çok yetenekli bir futbolcu sadece özgüvenini geri kazanması gerekiyor bu takımda her türlü iş yapar. Geçen sene takım yeni kurulmuştu uyum süreci falan derken ilk 7-8 hafta takım da kötüydü

F23nhGgWMAEnG7C

Cig et yedim mi böyle olunuyo iste, herkül Aslan

Ben Yunus'un kalmasını isterim ama iyi bir teklifle gitmesine de biraz buruk olarak da olsa razıyım. Kiralık + yüksekçe bir opsiyon olması lazım tabi.

Çünkü Rashica da gelirse, Zaniolo+Rashica+Barış ve üstüne sağda da oynayabilecek sol kanatlar varken forma şansı en az bulacak yerli oyuncumuz gibi duruyor gerçekçi düşünürsek. Kalırsa da üzülmem ama, belki 10 numarada şans bulur. Belki sezon ortasında Zaniolo gider vs...

Türkiye'de tüm takım taraftarları arasında Talisca transferine çok da sıcak bakmayan tek ben mi varım?

Bunu beğenen 6 kişi benimle aynı hislerdeki sessiz azınlık mı yoksa öylesine mi beğendiniz? Eğer sessiz azınlıksanız, yalnız değilsiniz kardaşlarım, birbirinizi tanıyın, dayanışma içinde olun. Birbirinizi ezdirmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt