- 1 Ağustos 2009
- 46.690
- 48.955
- 4.708
Biri sami yen diğerini unuttumKaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri sami yen diğerini unuttumKaynak
zalgiris maçını unutun artık bence
Halil Kerem barış Berkan falan bunlarla zaten 13. olmuştuk, şu dörtlüyü aynı anda kullanırsan rakip kim olursa olsun 2 bacaklı oyunculardan oluşan tüm takımlara karşı zorlanırsın zaten
icardi zaha falan girsin hele bi kadroya
Kafayı taktılar çocuğa yakında linç etmeye de başlarlar Yunus çok yetenekli bir futbolcu sadece özgüvenini geri kazanması gerekiyor bu takımda her türlü iş yapar. Geçen sene takım yeni kurulmuştu uyum süreci falan derken ilk 7-8 hafta takım da kötüydüYunus gitmemeli.
Ha gidecek ve yerine Caner Doğan’ı direkt koyacaksak ok aksi taktirde 7-8e bile gitse o paraya iyi bir yerli alınamıyor.
Halil teknik olarak iyi bi oyuncu, tek sorunu mental. Bu kadroyla belki onu da geliştirebilirBen bu Halili niye aldik zaten anlamiyom, bi cacik olmaz bundan
O isim Barış değildir umarım!!!Bazı üyeler için af talebimiz mevcuttur
Halil teknik olarak iyi bi oyuncu, tek sorunu mental. Bu kadroyla belki onu da geliştirebilir
Felipe ve Keita yı doya doya izleyemeyenler için ben geldim diyor kral
evet 2 gün paydoskulüp son paylaşımı ile maça kadar transfer filan beklemeyin demiş
Bazı üyeler için af talebimiz mevcuttur
Türkiye'de tüm takım taraftarları arasında Talisca transferine çok da sıcak bakmayan tek ben mi varım?