Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kollar kalın ve damarlı
F23oyT5XkAE5_qQ

Bunu beğenen 6 kişi benimle aynı hislerdeki sessiz azınlık mı yoksa öylesine mi beğendiniz? Eğer sessiz azınlıksanız, yalnız değilsiniz kardaşlarım, birbirinizi tanıyın, dayanışma içinde olun. Birbirinizi ezdirmeyin...
beni bilirsin reyiz :/

Yunus’un ayrilmak istemesini anliyorum

Forma sansi cok az bulur mevcut kadro da

Kalsin ve rekabete girsin diyecegim ama bazen performans bile oynamak icin ise yaramaz

Zaniolo,zaha,kerem ve transferi gerceklesirse rashica var

Baris suan yunus’a göre bir adim önde milli takim da oynadigi icin son maclarda

Kafayı taktılar çocuğa yakında linç etmeye de başlarlar Yunus çok yetenekli bir futbolcu sadece özgüvenini geri kazanması gerekiyor bu takımda her türlü iş yapar. Geçen sene takım yeni kurulmuştu uyum süreci falan derken ilk 7-8 hafta takım da kötüydü
Yerlilerimizin hemen hepsi oldukça değerli benim gözümde, artıları ve eksileri var ama o kadar rezil bir taraftarımız varki herkesi çöpe atma derdindeler. Oyuncunun yerlisi yabancısı olmaz deyip yabancı sevicilik yapmak da bir o kadar yanlış.

Yunus’u alt yapılardan beri izleyen birisi olarak hep diyorum son 5 yılda bir Yunus bir Arda Güler vardı bu kadar dikkat çeken ki Yunus Arda’dan da fazla fark yaratıyordu yaş farkı olsa da, sadece bir kırılmaya ihtiyacı var. Kerem’deki özgüven Yunus’ta olsa şu an 15-20 m euroya yollamıştık.

Her şeyi geçtim Yunus’un gitmesi Avrupa kadrosunda -1 kişi demek, bunun için bile yollamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt