Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ

Şu dün konuştuğumuz Kerem Demirbay'ın milli takım değiştirebilme ihtimali hususuyla ilgili ayrı bir başlık açayım diyorum. Hangi foruma açabilirim bu başlığı en uygun? Direkt Metin Oktay futbol forumuna mı açayım? Yoksa milli takımlar bölümü daha mı uygun olur?

@Keramettin TANRIVERDİ

Şu dün konuştuğumuz Kerem Demirbay'ın milli takım değiştirebilme ihtimali hususuyla ilgili ayrı bir başlık açayım diyorum. Hangi foruma açabilirim bu başlığı en uygun? Direkt Metin Oktay futbol forumuna mı açayım? Yoksa milli takımlar bölümü daha mı uygun olur?
Dün o konuyu çözdük aslında da Milli takımlar kısmına açabilirsin.

1691350543261.webp

Nevzat Dindar: “Napoli, Torreira’ya 15 milyon €’luk bir teklif yaptı. Bunu kulüp kaynakları da doğruladı.”

Dün o konuyu çözdük aslında da Milli takımlar kısmına açabilirsin.

Benim sana cevaben yazdığım son mesajımı gördün mü bilmiyorum. Orada dedim ki 2020 yılında maksimum 3 maç sınırının ve ayrıca son maçını 21 yaşından önce oynamış olma şartının getirildiği doğruymuş ama son maçını 2020'den önce oynamışlar için 21 yaş sınırı aranmayacağını ve Konfederasyon Kupası'nın o 1 maç bile oynanırsa değişime engel sayılan turnuvalar arasına yazılmadığını tespit ettim. Yani bana değiştirebilir gibi geliyor. Bulduklarımı bir orada daha dertli toplu paylaşayım diyorum. Nöbette çok kaynadı gitti, bakarsın kulüpten birileri de görür :D

Noldu ya bir gün girmedik rashica gelmis orta saha bitmis zaniolo yunus gitmis 😂

Napoli Torreira yı istiyorsa kvaratskhelia ile takas ederiz aksi taktirde mümkün değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt