Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Napoli Sg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kvara yı neremize sokacaz?Napoli Torreira yı istiyorsa kvaratskhelia ile takas ederiz aksi taktirde mümkün değil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok görmedim, en son İngilizce bir metin bulmuştu Hayri, 21 yaş üstünde sadece hazırlık maçı oynayanlar da değiştirebilir diyordu.Benim sana cevaben yazdığım son mesajımı gördün mü bilmiyorum. Orada dedim ki 2020 yılında maksimum 3 maç sınırının ve ayrıca son maçını 21 yaşından önce oynamış olma şartının getirildiği doğruymuş ama son maçını 2020'den önce oynamışlar için 21 yaş sınırı aranmayacağını ve Konfederasyon Kupası'nın o 1 maç bile oynanırsa değişime engel sayılan turnuvalar arasına yazılmadığını tespit ettim. Yani bana değiştirebilir gibi geliyor. Bulduklarımı bir orada daha dertli toplu paylaşayım diyorum. Nöbette çok kaynadı gitti, bakarsın kulüpten birileri de görür![]()
Dybala Griezmann Talisca konuşulurken bu adam açıklanana kadar benim kafa burda, bügün de açıklanmadı haftaiçi kesinleşir umarım.
Tüm takımı vermeleri gerekir.Napoli Torreira yı istiyorsa kvaratskhelia ile takas ederiz aksi taktirde mümkün değil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ÇOK İYİ YAV
Boynu da kalınkollar kalın ve damarlı
![]()
Yok görmedim, en son İngilizce bir metin bulmuştu Hayri, 21 yaş üstünde sadece hazırlık maçı oynayanlar da değiştirebilir diyordu.
Konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa değiştirilebilir şeklinde bir sonuca vardık.
Aynen bence de faydası olur konusunun olması.
Format değişiyor. Ülke sıralamasında ilk 10'a girersek şampiyon direkt gidecek. Bi ara konusunu açayım detaylıseneye CLde statümü degisiyor, lig lideri direk gidecekmis?
Ağaya beleş diye yorumlaReklamların altında benim olmam sübliminal bir mesajmı reis![]()