Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sana cevaben yazdığım son mesajımı gördün mü bilmiyorum. Orada dedim ki 2020 yılında maksimum 3 maç sınırının ve ayrıca son maçını 21 yaşından önce oynamış olma şartının getirildiği doğruymuş ama son maçını 2020'den önce oynamışlar için 21 yaş sınırı aranmayacağını ve Konfederasyon Kupası'nın o 1 maç bile oynanırsa değişime engel sayılan turnuvalar arasına yazılmadığını tespit ettim. Yani bana değiştirebilir gibi geliyor. Bulduklarımı bir orada daha dertli toplu paylaşayım diyorum. Nöbette çok kaynadı gitti, bakarsın kulüpten birileri de görür :D
Yok görmedim, en son İngilizce bir metin bulmuştu Hayri, 21 yaş üstünde sadece hazırlık maçı oynayanlar da değiştirebilir diyordu.

Konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa değiştirilebilir şeklinde bir sonuca vardık.

Aynen bence de faydası olur konusunun olması.

Şu Antep’in Reims’ten aldığı çocuk ne yav, 16 yaşında ve 6 m euro. Bugün Anderlecht maçında girmiş oyuna.

kollar kalın ve damarlı
F23oyT5XkAE5_qQ
Boynu da kalın

Bı 70'lik viski ictim 4 tane bira içtim ama bana mısın demiyor . İçimdeki yangın sönmüyor aga 2 senedir nefes alamıyorum. yok mu transfer flan yalandan da olsa mutlu olalım.

Orta saha transferi olmadığı her an kayışı sıyırma derecem artıyor. Bir yandan sıcak bir yandan orta sahasızlık yoruyor beni.

Yok görmedim, en son İngilizce bir metin bulmuştu Hayri, 21 yaş üstünde sadece hazırlık maçı oynayanlar da değiştirebilir diyordu.

Konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa değiştirilebilir şeklinde bir sonuca vardık.

Aynen bence de faydası olur konusunun olması.

Konfederasyon Kupası resmi maç sayılır bence ve zaten 3 maç sınırı için resmi-gayrıresmi ayrımı da yok. Resmiyet şurada önem kazanmış, ayrıca son resmi maçını 21 yaşından önce olması şartı koymuşlar ama işte bu 21 yaş sınırını kural çıktığı tarihten sonrası için geçerli demişler. Bir de ayrıca büyük turnuva finallerinde 1 maç bile oynamamış olma şartı koymuşlar ama işte Konfederasyon Kupası'nı o büyük turnuva finallerinden saymamışlar. Durum böyle. Burada kısaca yazdığım kafa karıştırdıysa bugün yarın açacağım başlıktan detaylı olarak okuyabilirsin. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt