Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamın net konuştuğunu hiç görmedim niye dikkate alıyorsunuzki

Rashica zaten isteniyor, Zan giderse illaki birisi daha gelir kanat rotasyonuna ki Tete kuduruyor gelmek için.

Zaha mevzusunda anlaşıldığı üzere bilgi alabilen yok, Sami yen haber içerden birisi sadece o ekstra bilgiye ulaşıyorsa ulaşıyordur.
Gecende birseyleri bilmisti gibi. Ondan sonra tasimaya basladim haberlerini. Hatta samiyen aralarinda bi iddayi kayibetmisti.

Torreira olamadan zalgiris orta sahasına bile üstünlük sağlayamıyoruz adamın 2 maç olmadığında alternatifini bulmak bile mesele takımdan gittiğini hayal dahi edemiyorum.Paredes maredes hayatta dolduramaz boşluğunu.Mevcut piyasada değeri de abartısız 30dan aşağı değildir.Parmadan Sporting'e 20ye giden hjulmand 1 gömlek altı mesela Torreiranın.

Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino-Torreira-Kerem Demirbay-Kerem Aktürkoğlu-Zaha-Zaniolo-Icardi

Bakıldığı zaman insanın ıslanmasına neden olan bir 11 gibi duruyor.

Ben bu adamın net konuştuğunu hiç görmedim niye dikkate alıyorsunuzki

Rashica zaten isteniyor, Zan giderse illaki birisi daha gelir kanat rotasyonuna ki Tete kuduruyor gelmek için.

Zaha mevzusunda anlaşıldığı üzere bilgi alabilen yok, Sami yen haber içerden birisi sadece o ekstra bilgiye ulaşıyorsa ulaşıyordur.
fbli duyumcular kadar bilgileri yok abi.zahayi da fbliler söyledi spacede,teteyi de

Burak elmas aklıma geldi şimdi ilik gibi hatun yanımda oturuyordu bende Avel gibi seçimi izliyordum bu kazanınca ayağa kalktım sevinçten alkisladim ulan kafama .. Allahin cezası herif

Torreira olamadan zalgiris orta sahasına bile üstünlük sağlayamıyoruz adamın 2 maç olmadığında alternatifini bulmak bile mesele takımdan gittiğini hayal dahi edemiyorum.Paredes maredes hayatta dolduramaz boşluğunu.Mevcut piyasada değeri de abartısız 30dan aşağı değildir.Parmadan Sporting'e 20ye giden hjulmand 1 gömlek altı mesela Torreiranın.
Zalgris orta sahada ne üstünlük sağladı yav, defansı mal gibi önde kurduk diye savunma arkasına koştular sadece

Adamlar 30 maç yapmış, mevzu oydu ki rahat elerdik bitirici olsak biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt