- 18 Temmuz 2009
- 81.868
- 239.035
- 5.093
Felix’i Jesus istemiş ama oyuncu hala Barcelona’yı istiyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz transfer yaptıkça bunlar daha fazla zortluyor.
Biz transfer yaptıkça bunlar daha fazla zortluyor.
Gecende birseyleri bilmisti gibi. Ondan sonra tasimaya basladim haberlerini. Hatta samiyen aralarinda bi iddayi kayibetmisti.Ben bu adamın net konuştuğunu hiç görmedim niye dikkate alıyorsunuzki
Rashica zaten isteniyor, Zan giderse illaki birisi daha gelir kanat rotasyonuna ki Tete kuduruyor gelmek için.
Zaha mevzusunda anlaşıldığı üzere bilgi alabilen yok, Sami yen haber içerden birisi sadece o ekstra bilgiye ulaşıyorsa ulaşıyordur.
Ne açtığın benim umrumda degilMoruk ben kafa açmıyorum. Uzaaa
Napiyo kiWanda yengemiz tiktokta onlayn
25 milyona torreiranın birebir muadilini bulup alabilir miydin?Torreiraya gelen teklif 25m cash olsa satar mıydınız karar verici olsaydınız
Sergen ? Çık adamın hesabındanWanda yengemiz tiktokta onlayn
Icardimizle ve iki evlatlariyla oturuyorlar, sorulara cevap veriyorlar.Napiyo ki
Torreira satılık değil derdim.Torreiraya gelen teklif 25m cash olsa satar mıydınız karar verici olsaydınız
fbli duyumcular kadar bilgileri yok abi.zahayi da fbliler söyledi spacede,teteyi deBen bu adamın net konuştuğunu hiç görmedim niye dikkate alıyorsunuzki
Rashica zaten isteniyor, Zan giderse illaki birisi daha gelir kanat rotasyonuna ki Tete kuduruyor gelmek için.
Zaha mevzusunda anlaşıldığı üzere bilgi alabilen yok, Sami yen haber içerden birisi sadece o ekstra bilgiye ulaşıyorsa ulaşıyordur.
Zalgris orta sahada ne üstünlük sağladı yav, defansı mal gibi önde kurduk diye savunma arkasına koştular sadeceTorreira olamadan zalgiris orta sahasına bile üstünlük sağlayamıyoruz adamın 2 maç olmadığında alternatifini bulmak bile mesele takımdan gittiğini hayal dahi edemiyorum.Paredes maredes hayatta dolduramaz boşluğunu.Mevcut piyasada değeri de abartısız 30dan aşağı değildir.Parmadan Sporting'e 20ye giden hjulmand 1 gömlek altı mesela Torreiranın.