Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse şimdilik herkese iyi geceler ulan o yaşlılar uok mu yaslilar

Bu YouTube habercilerinin birbiriyle alıp veremediği nedir la? Herkes birbirine giydiriyor. Bunlar böyle yaptıkça camiayı çileden çıkartacaklar...

Yav şu transferi bitsede arabesk Rashica editleri son bulsa ya. Twitterda timeline Rashica edit dolu.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

kaynak kısmına girmedim de dün @Hayri Cund farklı bir metin atmıştı, ondaki daha netti.

Hayri de galiba resmi olmayan bir kaynaktan paylaşmıştı. Şimdi baktım Wiki'deki kaynaklara, zaten benim FIFA'da baktığım kaynakları göstermişler. Konfederasyon Kupası'nı hazırlık maçı saymazlar bence (ama büyük turnuva finallerinden de saymıyorlar o ayrı) ama Demirbay'ı kurtaran Konfederasyon Kupası'nı hazırlık saymaları değil zaten, Demirbay'ı kurtaran 2020'de kural değişikliğinden önce son resmi maçını oynamış olanlar için 21 yaş sınırı aramıyorum diye istisna koymuş FIFA. Onun sebebi de o maçlara çıkan oyuncunun ileride böyle bir kural değişikliğini öngöremeyeceği için o maça çıkmasının ileride takım değiştirmesini engelleyeceğini bilemeyecek olması olarak açıklamışlar. Yani hukuku geriye işletmeme mevzusu gibi bir şey. O yüzden 21 yaşından sonra resmi maç oynamama sınırı Eylül 2020'den sonra (yani bu kural artık bilinirken) çıkılan resmi maçlar için geçerli demişler. O yüzden 2017'de oynanmış resmi maç Demirbay'ı etkilemiyor o sırada 23 yaşında olmasına rağmen.

Yav bırak

Ornstein söyleyene kadar kimse yazmamıştı

bir isim var, çalım dediler cesaret edip Zaha diyemedi kimse.
Yok, o değil. şey demişler ya hani,okan buruk zaha ile yemek yedi diye londrada.bunu ornsteinin öncesinde söylediler,ingilizler ilgilendigimizi haber yapınca,temmuz başıydı.nobette konuşuldu bu.hatta zahanin geldiği gun emre kaplan kolpacisi bunu söyledi,erden tumur ve okan burukla londrada yemek yedi diye

Ben Rashicanın takıma gelmesini istiyorum o oyuna girdiği zaman hem boeyi daha etkili oynatıyorduk hemde hücuma çıktığımız zaman daha tehlikeli ataklar yapabiliyorduk

Screenshot_20230806_232618_Parallel Space 64Bit Support.webp

yalnız kerem solunla iyi vurmaya baslamıs

dikkat ettiyseniz antrenmandada atmıstı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt