- 2 Temmuz 2011
- 137.633
- 58.650
- 5.488
Tete alınırsa rashica gelmez diyorum hala.erden timur da hiç umutlu konuşmuyor rashicada,zaten yakında kendisi açıklar durumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bırakfbli duyumcular kadar bilgileri yok abi.zahayi da fbliler söyledi spacede,teteyi de
benim cevabım hayır hocam zaten25 milyona torreiranın birebir muadilini bulup alabilir miydin?
Kesinlikle satmam o olmasa bu sezon şampiyon olamazdık o kadar net söylüyorumTorreiraya gelen teklif 25m cash olsa satar mıydınız karar verici olsaydınız
Yok, o değil. şey demişler ya hani,okan buruk zaha ile yemek yedi diye londrada.bunu ornsteinin öncesinde söylediler,ingilizler ilgilendigimizi haber yapınca,temmuz başıydı.nobette konuşuldu bu.hatta zahanin geldiği gun emre kaplan kolpacisi bunu söyledi,erden tumur ve okan burukla londrada yemek yedi diyeYav bırak
Ornstein söyleyene kadar kimse yazmamıştı
bir isim var, çalım dediler cesaret edip Zaha diyemedi kimse.
25e satabilirim ama alternatifi hazırsaTorreiraya gelen teklif 25m cash olsa satar mıydınız karar verici olsaydınız
Zaniolo giderse alınır. Net buTete alınırsa rashica gelmez diyorum hala.erden timur da hiç umutlu konuşmuyor rashicada,zaten yakında kendisi açıklar durumu
Kerem demirbaydir herhaldeyalnız kerem solunla iyi vurmaya baslamıs
dikkat ettiyseniz antrenmandada atmıstı
Kerem darbeyle şut atıyor, sağı neyse solu da oyalnız kerem solunla iyi vurmaya baslamıs
dikkat ettiyseniz antrenmandada atmıstı