- 6 Eylül 2014
- 93.509
- 64.339
- 4.608
Dur daha yeni çıktık. Sıcak zaten. Bu cuma izne cikiyorum agvada yuzecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur daha yeni çıktık. Sıcak zaten. Bu cuma izne cikiyorum agvada yuzecegim
Koşar hızla gidiyorsun dedemKim o hanımefendi taniyalim kendisini
umarım karadenizin dalgaları seni hoplatırDur daha yeni çıktık. Sıcak zaten. Bu cuma izne cikiyorum agvada yuzecegim
Zalgris orta sahada ne üstünlük sağladı yav, defansı mal gibi önde kurduk diye savunma arkasına koştular sadece
Adamlar 30 maç yapmış, mevzu oydu ki rahat elerdik bitirici olsak biraz
Yukarıya attım tweeti.Kim ne söylemis
Şile'de girecektim. Orda mayın varmis.umarım karadenizin dalgaları seni hoplatır
Lucas olsa farkederdi ama Zalgris hiç bir noktada üstünlük sağlayamadı, topu biz kullandık diye hızı 99 olan adamla kontraya çıktılar sadece.Zalgiris üstünlük sağlayamadı da biz de sağlayamadık sıkıntı ordaydı zaten.Berkan-Midsjö falan ikili mücadelelerde zayıf kaldılar,dönen topları alamadılar.Torreireanın tek başına orta sahaya koyduğu direnci Midsjö-Berkan ikilisi sağlayamıyo.Kadroda muadili olmayan 3 adamdan biri bence (Boey,Torreira,İcardi)
Adamin milliyetini, lisans cikaramadigimizi bile biliyorsun da ismini mi bilmiyorsun?
Sağlayamadık çünkü onlar biz 1. maçı yaparken 29 biz 2.maçı yaparken 30. maçındaydılar gelsin kasımda 20 tane atalım.Zalgiris üstünlük sağlayamadı da biz de sağlayamadık sıkıntı ordaydı zaten.Berkan-Midsjö falan ikili mücadelelerde zayıf kaldılar,dönen topları alamadılar.Torreireanın tek başına orta sahaya koyduğu direnci Midsjö-Berkan ikilisi sağlayamıyo.Kadroda muadili olmayan 3 adamdan biri bence (Boey,Torreira,İcardi)
Yav ne taliscası. Adam 30 yaşında 24 yaşında profesyonel futbol yarışından kaçmış herifin teki.Zaniolo giderse tete degil talisca keser kanada rashica geliyor zaten kerem var zaha var bize direkt 10 numara lazım
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle birsey olursa 3 sene transfere gerek kalmaz. Sampiyonlar liginde iddiali takim oluruz.
Eğer kendiside gitmek istiyorsa ve 10 milyona Fred'i alma fırsatım varsa satardım.Torreiraya gelen teklif 25m cash olsa satar mıydınız karar verici olsaydınız