Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix veya griezman gelirse harbi harbi Barça’dan iyi ön hattımız oluyor mevcut durumda

İcardi
Zaha Felix Zaniolo

Şuraya bak be abi yanıyor

Bugün felix diye sayıklayıp zaniolo satılsın diyenler

Dün zaniolo diye sayıklayıp kerem gönderilsin diyenlerdi.

Yarın felix gönderilsin diyerek başka bir yıldız transferi beklerler.

Ünal Aysal’ı zehirleyen ve o projeyi bitiren bu tip taraftar profili oldu. Bunlar önce yıldızlar ister, sonra eldeki yıldızlara burun kıvırır, sonra yeni yıldızlar ister. Bir noktadan sonra bu yıldızları bu hoca idare edemiyor demeye başlar, üst düzey yabancı hoca ister. Bir bakmışsın komisyon transferleri ve ligi bilmeyen bir isimli yabancı hocayla göt gibi kalmışsın. Sonra kulüp ayarları sıfırlanır. Feda sezonu başlar, muğdatlar, yasinler, veyseller falan gelir.
zaten ünal aysal döneminden beri hep bu kısır döngüdeyiz, 2 sene başarı sonra 2 sene 4.lükler 6.lıklar, sonra yönetim hoca vb değişir ve hikaye yeniden başlar. Bu duruma içerdeki irlandalıların da sebep olduğu söylenir ama bilemem, bildiğim tek şey bir türlü bu döngüyü kıramayıp lige ambargo koyamıyoruz

Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Paredes Torreira
Zaniolo Zaha Kerem
Icardi

Guray
Dubois Kaan Emin Kazimcan
Berkan Kerem
Rashica Mertens Baris
Bakambu

Oliveira, Yunus, Halil
Bence muhtemel kadroya en yakin olanlar üstteki kadrolar. Oliveira giderse yerine bir 10 numara alınır belki.

ismini ısrarla yazdıgınız kişi lonut lutu gibi bişey gözümde artık

Griezmann yazanlar ne iciyor acaba ? Adam 11 milyon euro maas aliyor. Ustune fransiz ve ispanyol pasaportu var. Cok medyatik bir oyuncu suan ayrilmak istiyorum desin Marsilya,Psg aninda çöker. Milli takilimin forvet hattindaki tek beyaz tenli orijinal fransiz diyebilecegimiz oyuncu, cocuklarin kahramani griezmann. Fransada hangi takim alirsa alsin cok buyuk reklamlar forma satislari yapar. Giroud-Benzema karsilastirmalarinda bunu gorduk yapilan anketlerde taraftarin yuzde 70i giroud diyordu.

Kesinlikle çok iyi tespit..

Birçoğumuzda var ...ligi şampiyon bitirince x oyuncu vasat,düz sampiyonlar ligi için yetersiz muhabbetlerine başlıyoruz...Evet sampiyonlar ligi için Kesinlikle kaliteye ihtiyaç var ama bazen tüm takımı yıldız ,daha dogrusu isimli oyuncularla doldurduğunda sivas,kayseri gibi deplasmanlarda kazanamayıp ligi veriyorsun çünkü her yildiz oyuncu icardi gibi torreira gibi takımı sahiplenmiyor..Mesela bjk pepe li Adriano lu talisca li kadroyla s.liginde namaglup gruptan cikti ama aynı sezon ligi 4.bitirince kendini krizin ortasında buldu ve takım dağıldı.. dengeyi tutturmak lazım.. Bu yüzden rashitca,kerem,boey gibi maç secmeyen,belli ortalaması olan oyuncular çok çok önemli böyle takımlarda..
Hepimiz transfer istiyoruz. Ben imza töreninde stadyumdaydım. Zahayı elbette isterdim, izlemek için sabırsızlanıyorum. felix’i, parades’i isterim ama ayarı tutturamayıp ekonomik olarak patlayınca 4-5 sene Taylan, Yekta, Mustafa Sarp, Barış, Ömer Bayram falan izlemeyi bu yıldızları izlemeyi istediğimden daha fazla istemiyorum. Yönetimi bu konuda gazlamak veya sıkıştırmamak lazım.

İhtiyaçlar belliydi. Yedek golcü, yedek santrafor, as sol bek, skorer forvet arkası veya kanat, formu düşünce oliviera’yı yedekleyebilecek biri. Hepsi giderildi, bu Galatasaray tarihinde bir ilktir muhtemelen, bir transfer sezonuna tüm eksiklikler giderilerek, üstelik temmuz ayından giderilerek gidiyoruz. Hani en eksik “torreira’yı yedekleyecek biri olsa” deriz. Ama onu da yedeklemek çok mümkün değil. Icardi’yi yedeklediğin gibi kör topal yedeklersin (ki bence Berkan bunu sağlıyor) sonra sakatlanmasın diye dua edersin.

Stoper transferi bana aşırı mantıksız geliyor kontenjan olarak da sıkıntıdayız. Zaniolo gidiyor Tete'yi alacağımız konuşuluyorsa Felix için 1 oyuncunun gitmesi lazım o da Oliveira olabilir. Oliveira gitmezse Felix işi olmaz.

Ana kadro planlamasında kesin olacak.
1-Muslera
2-Boey
3-Nelsson
4-Angelino
5-Torreira
6-Parades/Fred/Ndombole/Gravenberch/Soucek
7-Rashica
8-Zaha
9-Icardi
10-Bakambu

Kadroda durumu belli olmayanlar(Kalabilir/Gidebilir)
11-Zaniolo<>Tete
12-Oliveira(?)
13-Mertens(?)
14-Stoper Transferi

Dubois
Midtsjö
Tek sorun bu mu reis eğer öyleyse şundan yaparız biter ama tek sorun bu değil :asd:

Düşünsene gerçekten Felix ihtimali var ve Sergio yüzünden olmuyor. Taraftar Sergio'yu kazığa oturtup ateşe verir.
Stoper transferi bana aşırı mantıksız geliyor kontenjan olarak da sıkıntıdayız. Zaniolo gidiyor Tete'yi alacağımız konuşuluyorsa Felix için 1 oyuncunun gitmesi lazım o da Oliveira olabilir. Oliveira gitmezse Felix işi olmaz.

Ana kadro planlamasında kesin olacak.
1-Muslera
2-Boey
3-Nelsson
4-Angelino
5-Torreira
6-Parades/Fred/Ndombole/Gravenberch/Soucek
7-Rashica
8-Zaha
9-Icardi
10-Bakambu

Kadroda durumu belli olmayanlar(Kalabilir/Gidebilir)
11-Zaniolo<>Tete
12-Oliveira(?)
13-Mertens(?)
14-Stoper Transferi

Dubois
Midtsjö

Felix veya griezman gelirse harbi harbi Barça’dan iyi ön hattımız oluyor mevcut durumda

İcardi
Zaha Felix Zaniolo

Şuraya bak be abi yanıyor
Bu 4'lüyle şampiyonlar liginde hiç bir maça çıkamazsın. Elek ederler. Arkada 2 Torreira + sağa da Rashica gibi bir dinamoyla dengelenir ancak.

Hayallerimiz güzel ama gerçek kadro böyle olacak her türlü dengeli kadro kurmak zorundayız. :asd:

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Rashica - Torreira - Parades - Kerem A
Zaha
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt