Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basından beri sallıyor.savunulacak hiç bi tarafı yok.kimmis fredden daha iyisi,ucaktakiler ne olmus biriniz sordunuz mu.erden timur manchestera gittiginde burhancanla ucaktaki kişileri sayıyolardı.biri rashica biri fred diye falan
Sakin ol sergen bende isterim felixin gelmesini ama bi senelik kirasi zahanin iki senesi kadar olur.

Bu 4'lüyle şampiyonlar liginde hiç bir maça çıkamazsın. Elek ederler. Arkada 2 Torreira + sağa da Rashica gibi bir dinamoyla dengelenir ancak.
'Elek ederler' diyip duruyoruz ama bizim ön tarafı durdurmaya çalışmaktan atak yapamayacak takımlar çıkacak. Hele ki içsaha maçlarında. Biz bence kadromuzu çok hakir görüyoruz. Şu sıkıntılı dönemi atlatıp gruplara kalırsak yanılacağımı hiç zannetmiyorum.

Dybala efsane karşılanmış geçen yaz, sürekli Roma görsellerinde ilk sırada yer alıyor. Yüz üstü bırakıp gitmez gibi

avrupada 24 gun kalmıs transfer döneminin kapanmasına.zaman lehimize.manchester united amrabatı almak için fredi satmak zorunda.totenham ndombeleyi göndermek zorunda...bizde daha 15 eylülde kapanıyo.acılmayacak kapılar acılabilir transferde..gravenbergde hayal degil bence

üzerimde erden timur rahatlıgı var,baba oltayı attı.balıklar düşecek

Stoper transferi bana aşırı mantıksız geliyor kontenjan olarak da sıkıntıdayız. Zaniolo gidiyor Tete'yi alacağımız konuşuluyorsa Felix için 1 oyuncunun gitmesi lazım o da Oliveira olabilir. Oliveira gitmezse Felix işi olmaz.

Ana kadro planlamasında kesin olacak.
1-Muslera
2-Boey
3-Nelsson
4-Angelino
5-Torreira
6-Parades/Fred/Ndombole/Gravenberch/Soucek
7-Rashica
8-Zaha
9-Icardi
10-Bakambu

Kadroda durumu belli olmayanlar(Kalabilir/Gidebilir)
11-Zaniolo<>Tete
12-Oliveira(?)
13-Mertens(?)
14-Stoper Transferi

Dubois
Midtsjö
Stoper merih olabilir kulübü düşünmüyorsa. Başka da çözümü yok

Stoper merih olabilir kulübü düşünmüyorsa. Başka da çözümü yok
Bazen bende gaza gelip onu bunu istiyorum ama kadroda çok fazla değişime sıcak değilim mevcut kadroyu koruduk üstüne eklemeler yapıp devam etmek en iyisi ilk 11'e bu sene Angelino, Zaha, Parades girse bile yeterli olur. Rotasyona da Bakambu, Kerem D, Günay, Halil vs doğru eklemeler yaptık.

bjkilere,fbllilere geçmişte nasıl dolduysam baska sebeplerden bu zaniolo konusunda da taraftara çok pis doldum.şu transfer dönemi bi bitsin görüşeceğiz

'Elek ederler' diyip duruyoruz ama bizim ön tarafı durdurmaya çalışmaktan atak yapamayacak takımlar çıkacak. Hele ki içsaha maçlarında. Biz bence kadromuzu çok hakir görüyoruz. Şu sıkıntılı dönemi atlatıp gruplara kalırsak yanılacağımı hiç zannetmiyorum.
Lig için geçerli ama CL için değil. Geçen seneki Brugge'la oynasak 9 tane tempolu herifle mahvederlerdi bizi. Orası bambaşka bir seviye. Her topçun hem kaliteli olacak, hem de en az 12 bin km mesafe kat edecek. Her geçen yıl daha da artıyor bu tempo ve atletizmin dozu. Inter - Milan bile Benfica-Tottenham'ı durdurmak için otobüsü park etti de öyle geçti şansa falan.

Griezmann yazanlar ne iciyor acaba ? Adam 11 milyon euro maas aliyor. Ustune fransiz ve ispanyol pasaportu var. Cok medyatik bir oyuncu suan ayrilmak istiyorum desin Marsilya,Psg aninda çöker. Milli takilimin forvet hattindaki tek beyaz tenli orijinal fransiz diyebilecegimiz oyuncu, cocuklarin kahramani griezmann. Fransada hangi takim alirsa alsin cok buyuk reklamlar forma satislari yapar. Giroud-Benzema karsilastirmalarinda bunu gorduk yapilan anketlerde taraftarin yuzde 70i giroud diyordu.
1 ay olmadı 20ye aldılar

Buna inanarak mı yazdın. 5 milyon farkı neden bıraksın adam. Kulübü de 10 milyona niye bıraksın çok mu seviyorlar ülke olarak bizi.
Adam şatoda yaşıyor yav.
Bu saatten sonra senin adını maaşını 12'den 25'e çıkarmak için kullanır.
Herifin takımı taliscayı kaybettiğinde yerini doldurmak için minimum 40 milyon euro maaş verecek. Tamam araplar para saçıyor da keriz değiller.
2 sene daha oynar 32 yaşında türk kulüplerinden birine yıllığı 5 milyondan kendini saplar.
Talisca 12 almıyor 8-9 civarı sercan dikmenin dedigine göre ,bu işin orada yabancı sınırı var mane aldilar ronaldosu var griezmann kovalıyorlar brozovic çektiler eylül ayında belli olmaz bu işler

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt