Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.974
- 16.572
- 2.648
Kemerlerinizi bağlayın…
Arabayla seyahat ederken. Güvenlik önemli
Arabayla seyahat ederken. Güvenlik önemli

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hollanda doğru tercih olur.
us futbolu için söylediğim şeylere forumun yankileri çok kızmıştı
messinin maçlarını izleyince az bile söylediğimi anladım
oradan çöp dahi alınmaz konu futbol olduğu zaman
Orta sahada ayni..herkes bir tane orta saha lazım fazlasına gerek yok diyor.bir sakattlllikda apışıp kalacagiz.
Gerçekten bu taraftarı anlamak zor
Yahu bırak Allah aşkına neresi yeterli.bir iki adam sakatlansin apışıp kalacagiz.yahu iki kötü maç oynandi hala neyin inadı bu.
Bizim defans ağar.boeyin kıçı cikiyor..kanat ve forvetlerin mücadelede gücu zayıf.defansi yönleri zayıf.bizim orta sahayi güclu tutmamiz lazım.hala yeterli diyorsun.
Bu arada Berkan,oli gonderilemiyorsada ne kadar az oynarsa o kadar iyi.gercekci olun gerçekçi.
Az degil mi ya allah korusun tum kadro ayni anda sakatlanir falan 20 oyuncu daha alalim baska bir yerde calissinlar nolur nolmaz9 transfer isteğimi tekrarlamak istedim. yoksa bize pandik atarlar
Kemerlerinizi bağlayın…
Arabayla seyahat ederken. Güvenlik önemli![]()
20 yetmez 44 lazimAz degil mi ya allah korusun tum kadro ayni anda sakatlanir falan 20 oyuncu daha alalim baska bir yerde calissinlar nolur nolmaz
Lütfen boş yorumlardan kaçınalım.ne istiyorsunuz abi 50 tane transfer mi
İşte vizyonlu taraftar ağlıyorum şu an20 yetmez 44 lazim
Her mevki icin en az 4 alternatif lazim
Twitter yalancısıyım ama şöyle bir planlama istiyormuş Erden BeyHee aynen
2 kisilik formaya 5 aday var cogu yedek kalacak hala transfer istiyosunuz bikmadiniz transfer oburlugundan
Berkanla sergioyu gonderemiyosan yerine adam alamazsin bu kadar basit
Ki onlar da yeri geldiginde gayet faydali olmus ve yine olacak oyuncular
Abartmak için demiyorum diğer 20 tanesi yerlerde sürünürken bi o ayakta kaldı ve aldığı süreyi iyi kullandı, bunu okan kendi ağzı ilede söyledi. Morutanı korumak için demiyorum ortada bi haksızlık var onu söylüyorum. Kendi dedi yahu kendiii kampın yıldızı diye, e nerde bu adam ? Zaniolo hani çok hafif bi ağrısı vardı,?yalan konuşuyor yalanBiraz abartmıyor muyuz şu Morutan'ı da yahu. Ne yaptı da en iyi oldu.
Morutan kadroda kalmayacak. Belli ki değersiz göstermemek için süre verildi ve basın önünde kadronun bir parçasıymış gibi lanse edildi. Morutan'lık işimiz yok bizim bu sezon. Satılacak büyük ihtimal.Abartmak için demiyorum diğer 20 tanesi yerlerde sürünürken bi o ayakta kaldı ve aldığı süreyi iyi kullandı, bunu okan kendi ağzı ilede söyledi. Morutanı korumak için demiyorum ortada bi haksızlık var onu söylüyorum. Kendi dedi yahu kendiii kampın yıldızı diye, e nerde bu adam ? Zaniolo hani çok hafif bi ağrısı vardı,?yalan konuşuyor yalan
Zerre ihtimal vermiyorum dostum cok cok cok buyuk bir firsat transferi cikmazsa.Twitter yalancısıyım ama şöyle bir planlama istiyormuş Erden Bey
Torreira
6-8 oynayan yabancı (örnaredes)
8 (Örn:Ndom)
Demirbay
Berkan
Oliviera
Oliviera giderse yüksek bütçeli 8 yoksa daha düşük örn: 1 kiralama + x satın alma gibi bi oyuncu
Reis ben katılmiyorum.6/8 oynayabilen kaliteli bir profil yeterli.
torreira - oliveira - demirbay - berkan - transfer - midtsjö.
midtsjö ve oliveira satılmadığı durumda ikili merkez için 6 rotasyon oluyor. hadi mitsö gitti 5 kişi, kaldı ki torreira demirbay felan çok maç kaçıran oyuncular değil.