Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada ayni..herkes bir tane orta saha lazım fazlasına gerek yok diyor.bir sakattlllikda apışıp kalacagiz.
Gerçekten bu taraftarı anlamak zor

6/8 oynayabilen kaliteli bir profil yeterli.

torreira - oliveira - demirbay - berkan - transfer - midtsjö.

midtsjö ve oliveira satılmadığı durumda ikili merkez için 6 rotasyon oluyor. hadi mitsö gitti 5 kişi, kaldı ki torreira demirbay felan çok maç kaçıran oyuncular değil.

Yahu bırak Allah aşkına neresi yeterli.bir iki adam sakatlansin apışıp kalacagiz.yahu iki kötü maç oynandi hala neyin inadı bu.
Bizim defans ağar.boeyin kıçı cikiyor..kanat ve forvetlerin mücadelede gücu zayıf.defansi yönleri zayıf.bizim orta sahayi güclu tutmamiz lazım.hala yeterli diyorsun.

Bu arada Berkan,oli gonderilemiyorsada ne kadar az oynarsa o kadar iyi.gercekci olun gerçekçi.

Hee aynen

2 kisilik formaya 5 aday var cogu yedek kalacak hala transfer istiyosunuz bikmadiniz transfer oburlugundan

Berkanla sergioyu gonderemiyosan yerine adam alamazsin bu kadar basit

Ki onlar da yeri geldiginde gayet faydali olmus ve yine olacak oyuncular

ne istiyorsunuz abi 50 tane transfer mi
Lütfen boş yorumlardan kaçınalım.
Kimse elli tane adam istemiyor.
Bize liglerin bitmesiyle iki tane oli ve mertensin yerine adam lazımdı.ondan bahsediyorum.kinse Kerem falan demesin
Onun dışında burada rashica diyen adamlara şöyledinmi 50 tanemi adam alacağız diye.uç tane adam var orada oynayacak.

Hee aynen

2 kisilik formaya 5 aday var cogu yedek kalacak hala transfer istiyosunuz bikmadiniz transfer oburlugundan

Berkanla sergioyu gonderemiyosan yerine adam alamazsin bu kadar basit

Ki onlar da yeri geldiginde gayet faydali olmus ve yine olacak oyuncular
Twitter yalancısıyım ama şöyle bir planlama istiyormuş Erden Bey

Torreira
6-8 oynayan yabancı (örn:Paredes)

8 (Örn:Ndom)
Demirbay
Berkan
Oliviera

Oliviera giderse yüksek bütçeli 8 yoksa daha düşük örn: 1 kiralama + x satın alma gibi bi oyuncu

IMG_7868.webp

Biraz abartmıyor muyuz şu Morutan'ı da yahu. Ne yaptı da en iyi oldu.
Abartmak için demiyorum diğer 20 tanesi yerlerde sürünürken bi o ayakta kaldı ve aldığı süreyi iyi kullandı, bunu okan kendi ağzı ilede söyledi. Morutanı korumak için demiyorum ortada bi haksızlık var onu söylüyorum. Kendi dedi yahu kendiii kampın yıldızı diye, e nerde bu adam ? Zaniolo hani çok hafif bi ağrısı vardı,?yalan konuşuyor yalan

Abartmak için demiyorum diğer 20 tanesi yerlerde sürünürken bi o ayakta kaldı ve aldığı süreyi iyi kullandı, bunu okan kendi ağzı ilede söyledi. Morutanı korumak için demiyorum ortada bi haksızlık var onu söylüyorum. Kendi dedi yahu kendiii kampın yıldızı diye, e nerde bu adam ? Zaniolo hani çok hafif bi ağrısı vardı,?yalan konuşuyor yalan
Morutan kadroda kalmayacak. Belli ki değersiz göstermemek için süre verildi ve basın önünde kadronun bir parçasıymış gibi lanse edildi. Morutan'lık işimiz yok bizim bu sezon. Satılacak büyük ihtimal.

Twitter yalancısıyım ama şöyle bir planlama istiyormuş Erden Bey

Torreira
6-8 oynayan yabancı (örn:Paredes)

8 (Örn:Ndom)
Demirbay
Berkan
Oliviera

Oliviera giderse yüksek bütçeli 8 yoksa daha düşük örn: 1 kiralama + x satın alma gibi bi oyuncu
Zerre ihtimal vermiyorum dostum cok cok cok buyuk bir firsat transferi cikmazsa.

2 merkez ile oynayacagimiz net, 6 adam hem oyunculara hem bize zarar olur.

2.75 verecegimiz Sergio tek dk forma giyemez muhtemelen ki oyle bir luksumuz yok

6/8 oynayabilen kaliteli bir profil yeterli.

torreira - oliveira - demirbay - berkan - transfer - midtsjö.

midtsjö ve oliveira satılmadığı durumda ikili merkez için 6 rotasyon oluyor. hadi mitsö gitti 5 kişi, kaldı ki torreira demirbay felan çok maç kaçıran oyuncular değil.
Reis ben katılmiyorum.
Bunu sezon içersinde gorecegiz.
Tabiki keremin bölgesine zahanın gelmeside işleri karıstirdi.Hepsine okeyim ama bence planlamada hatalar yapıldı ve tek orta saha alındığı taktirde bunun sıkintisini çekecegiz.

transfer çok önemli ama oyun kurgusu teknik taktikte çok önemli.. 2001-2002 şampiyonlar ligi ikinci grup aşamasında barça, liverpool, roma grubunda 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile kadromuza göre haddimize göre oynadığımız bir dönem mevcuttu. ilk grup aşamasını ise gayet iyi geçmiştik.. kadro çok önemli ama hoca da en az kadro kadar önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt