Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
griezmann tam mertens kopyasi gibi düsünüyorum 100% faydali olur ve cuk oturacak isim dogruysaGriezmann formda olursa UEFA Kupası'nı aldırabilir.
Yaşına rağmen performansı da iyi.
Ama senede 8-9 net artı bonus ister en az.
Yönetim oraya da çok ciddi sponsor bulmak zorunda kalır.
İcardi-Zaha-Griezmann çok da güzel oynar o konuda şüphem de yok.
Arkasına da tekniği yüksek ve defansif bir 8 numara alırsın oynatırsın.
Ama çok ciddi kadro temizliği lazım bu durumda.
ben şöyle bir ihtimal veriyorum; malum büyük bir yatırım yapıldı hücum hattınaZerre ihtimal vermiyorum dostum cok cok cok buyuk bir firsat transferi cikmazsa.
2 merkez ile oynayacagimiz net, 6 adam hem oyunculara hem bize zarar olur.
2.75 verecegimiz Sergio tek dk forma giyemez muhtemelen ki oyle bir luksumuz yok
De Paulalın su verattıyı artık
ışıtana
Birakın yok bu transfer oburu,yok transfer taraftarı gibi boş klişe lafları.Hee aynen
2 kisilik formaya 5 aday var cogu yedek kalacak hala transfer istiyosunuz bikmadiniz transfer oburlugundan
Berkanla sergioyu gonderemiyosan yerine adam alamazsin bu kadar basit
Ki onlar da yeri geldiginde gayet faydali olmus ve yine olacak oyuncular
Katılıyorum maalesef bir süreç varsa daha şeffaf yönetilmeli umarım bari kulübün karı vardır bu söylemlerdenKoskoca Galatasaray kulibünün teknik direktörü çıkıp insanlara utanmadan yalan söyledi, çok ufak bir ağrısı vardı, yarın idmanda olacak diye, çoluk çocuk mu kandırıyonuz, bu Morutan sülalesine mi sövdü yine yok, kampın ve bi önceki turun en iyilerindendi. Kimse kusura bakmasın bu okan adam kayırıyor ve YALAN konuşuyor.
Morutzanla paket yapıp siz birlikte oynamayı öğrenmelisiniz şeklinde bir planlama yapmak lazım.Vitesse mitesse bi yere göndereydik iyiydi. Bizde durduğu her gün dibin dibini görüyor.
Şu şamp ligine bi kalamazsak Morutandan önce takımdan ilk giden okan olur. Yüce Allahın bir adaleti vardır.Katılıyorum maalesef bir süreç varsa daha şeffaf yönetilmeli umarım bari kulübün karı vardır bu söylemlerden
ittrsin gitsinNevzat misal bu sene içeriden haber alamıyor full ufurme haber yapıyor ama kulübü hiç küçük düşürücü fenerli şekilde konuşmuyor ama nacik denen herif yağız kopyası gibi sürekli GS aleyhi konuşuyor,yakında gider yagizin yanina
Lütfen boş yorumlardan kaçınalım.
Kimse elli tane adam istemiyor.
Bize liglerin bitmesiyle iki tane oli ve mertensin yerine adam lazımdı.ondan bahsediyorum.kinse Kerem falan demesin
Onun dışında burada rashica diyen adamlara şöyledinmi 50 tanemi adam alacağız diye.uç tane adam var orada oynayacak.