Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona Ilkayın lisansını cikarmak ta zorluk cekiyormus. 12 Ağustosa kadar lisans çıkarmaz ise sözleşme iptal etme hakkı varmış Ilkayin. Süpriz transfer Ilkay olabilirmi?? 🤔

Griezmann formda olursa UEFA Kupası'nı aldırabilir.

Yaşına rağmen performansı da iyi.

Ama senede 8-9 net artı bonus ister en az.

Yönetim oraya da çok ciddi sponsor bulmak zorunda kalır.

İcardi-Zaha-Griezmann çok da güzel oynar o konuda şüphem de yok.

Arkasına da tekniği yüksek ve defansif bir 8 numara alırsın oynatırsın.

Ama çok ciddi kadro temizliği lazım bu durumda.
griezmann tam mertens kopyasi gibi düsünüyorum 100% faydali olur ve cuk oturacak isim dogruysa

Aston villada ne orta sahalar var. Tielemans'i aldilar. En az birini satarlar gibi

Zerre ihtimal vermiyorum dostum cok cok cok buyuk bir firsat transferi cikmazsa.

2 merkez ile oynayacagimiz net, 6 adam hem oyunculara hem bize zarar olur.

2.75 verecegimiz Sergio tek dk forma giyemez muhtemelen ki oyle bir luksumuz yok
ben şöyle bir ihtimal veriyorum; malum büyük bir yatırım yapıldı hücum hattına

OS'den 2-3m€ kesip tüm yatırımı çöpe atmak istemiyorlar

Bu nedenle Seri-Nzonzi-Lemina gibi birisi +olarak kiralanır (sonları onlara benzemesin)

UCL yi ve Top 10 kulüplerin kadrolarını düşünüp eziklenmeye gerek yok. Biz ve diğer Türk takımları başarılı oldukları zamanlarda da kağıt üzerinde kendilerinden kat kat üstün 'baş altı' takımları bertaraf etmişlerdi ki şu anki kadromuz o Türk Takımlarının hepsinden geniş belki de...Orta sahanın kalitesini direkt yükseltecek bana göre bir 6, başkasına göre 8 no dışında acil bir eksiklik yok. Sonrası biraz keyfekeder, yahut gidenlerin yerine düşünülür...

Hee aynen

2 kisilik formaya 5 aday var cogu yedek kalacak hala transfer istiyosunuz bikmadiniz transfer oburlugundan

Berkanla sergioyu gonderemiyosan yerine adam alamazsin bu kadar basit

Ki onlar da yeri geldiginde gayet faydali olmus ve yine olacak oyuncular
Birakın yok bu transfer oburu,yok transfer taraftarı gibi boş klişe lafları.
Burada transfer diyen adamlar gerizekalı değil keyfi için transfer istemiyor.bence orta saha yeterli de geç..
Biz tuttuğumuz takım daha iyi nasıl olur diye düsunup yorumlar yapıyoruz..
Burada kimse transfer öbürü veya taraftarı değil..

Koskoca Galatasaray kulibünün teknik direktörü çıkıp insanlara utanmadan yalan söyledi, çok ufak bir ağrısı vardı, yarın idmanda olacak diye, çoluk çocuk mu kandırıyonuz, bu Morutan sülalesine mi sövdü yine yok, kampın ve bi önceki turun en iyilerindendi. Kimse kusura bakmasın bu okan adam kayırıyor ve YALAN konuşuyor.
Katılıyorum maalesef bir süreç varsa daha şeffaf yönetilmeli umarım bari kulübün karı vardır bu söylemlerden

Bizim kurayı gördükten sonra Şampiyonlar Liginde oynamak isteyenler artık rahatlıkla gelir.

Lütfen boş yorumlardan kaçınalım.
Kimse elli tane adam istemiyor.
Bize liglerin bitmesiyle iki tane oli ve mertensin yerine adam lazımdı.ondan bahsediyorum.kinse Kerem falan demesin
Onun dışında burada rashica diyen adamlara şöyledinmi 50 tanemi adam alacağız diye.uç tane adam var orada oynayacak.

zaten oliveira yerine adam alınacak işte

mertens önüne de zaha alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt