Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UCL yi ve Top 10 kulüplerin kadrolarını düşünüp eziklenmeye gerek yok. Biz ve diğer Türk takımları başarılı oldukları zamanlarda da kağıt üzerinde kendilerinden kat kat üstün 'baş altı' takımları bertaraf etmişlerdi ki şu anki kadromuz o Türk Takımlarının hepsinden geniş belki de...Orta sahanın kalitesini direkt yükseltecek bana göre bir 6, başkasına göre 8 no dışında acil bir eksiklik yok. Sonrası biraz keyfekeder, yahut gidenlerin yerine düşünülür...

Kadromuz çok iyi bu arada, zaha icardi zaniolo boey torreira angelinofalan çok çok iyi adamlar, yerli oyuncularımız da iyi, önemli olan nasıl oyunumuz olacağı

Morutan olayı gereksiz uzatılıyor 14 yabancı da Midtsjö ve Dubois de gitme ihtimali epey fazla 1'i kesin diğeri de %70-80 gidecek.

2019-2020 CL Kadromuz

Muslera (33)
Mariano (33)
Marcao (23)
Luyindama (25)
Nagatomo (32)
Nzonzi (30)
Lemina (26)
Michael Seri (28)
Feghouli (29)
Belhanda (29)
Falcao (33)

Yedekler:

Okan
Linnes
Donk
Ahmet
Ömer
Şener
Taylan
Selçuk
Akbaba
Babel
Emre Mor
Andone
Adem

Kağıt üzerinde kötü demezsin ama hiç performans alamadık 8-9 haftalık pandemi öncesi dönem haricinde.

İkinci devre

Saracchi (21)
Onyekuru (22)

hamleleri de gelmişti ama sonuç değişmedi.

O dönem

1. Seri 1.5 sene önce yılın orta sahası seçilmiş Barcelona mı yapar deniyordu.
2. Lemina Premier League'den gelmiş, yeni Melo olur temposu ile deniyordu.
3. Nzonzi Fransa Milli Takımı 11 oyuncusuydu Sevilla'dan alınmıştı.
4. Falcao'dan herkes Drogba effect bekliyordu.
5. Feghouli ve Belhanda son 2 şampiyonlukta ciddi katkı vermişti.
6. Marcao-Luyindama'da o sezon ve öncesi ciddi katkı verdiler.

Ama CL'de grupta 2 puan ile sonuncu olduk Brugge'den alınan. Ligde 6. bitirdik 60 puan bile alamadık.

O yüzden uyum önemli. Takım olmak lazım.

Bu yusuf adli cocuk niye hic futbol umrunda degilmis gibi takiliyor

Torreira + berkan + sergio + yeni 8 no + demirbay

2 kisilik forma icin fersah fersah yeterli

Midjo gidecek diye saymadim bile

Bence siz cok ucuyosunuz
Yeterliyse 3 haftadır Torreira yok o sebeple bu haldeyiz diye ne diye ağlıyoruz peki. Şuradaki tek Hızlı herif Torreira ve tüm sezonun ağırlığını yine ona mı verelim. Gelecek 8 numaranın beklentimizi karşılamadığı durumda ne yapacağız. Ve şu oyuncular içinde topu alıp rakibi geçecek bir oyuncu var.
+Takımda defansif orta saha yedeği yok.
Net olarak ihtiyaçlarımızdan birisi defansif orta sahayı ve aynı anda gerektiğinde bekleri yedekleyebilecek vücut tipi ve tarzı tam anlamıyla boey gibi olan orta saha.

Bjk nerde kariyeri tepe taklak giden adam varsa peşinden koşuyo ilginç bir transfer politikası

Üstat isimlerde değilim ben, ortadaki haksızlığa kızıyorum ve ayrıca Zaniolonun sakatlığı ciddi 1 ay falan yok de, ne çıkıp millete yalan yanlış konuşuyon.
Zaniolo konusunda hissiyatım sakatlığı bile olmayabilir hatta geçen hafta hafif sakat dediler sonraki maç kadrosunda olacak diye muhabirler bile söyledi ama bu işin arka boyutunda farklı şeyler dönüyor Yusuf Demir'e de koskoca sezon hep sakat denildi. Transfer görüşmeleri varsa kafası karışıksa oynamamasını normal karşılıyorum.

Senol hocanın veto ettiği kronik chamberlain 24 saat içinde bjk için gelebılırmıs

Yeterliyse 3 haftadır Torreira yok o sebeple bu haldeyiz diye ne diye ağlıyoruz peki. Şuradaki tek Hızlı herif Torreira ve tüm sezonun ağırlığını yine ona mı verelim. Gelecek 8 numaranın beklentimizi karşılamadığı durumda ne yapacağız. Ve şu oyuncular içinde topu alıp rakibi geçecek bir oyuncu var.
+Takımda defansif orta saha yedeği yok.
Net olarak ihtiyaçlarımızdan birisi defansif orta sahayı ve aynı anda gerektiğinde bekleri yedekleyebilecek vücut tipi ve tarzı tam anlamıyla boey gibi olan orta saha.
Takimin bu halinin sebebi torreiranin olmamasi degil, sezon basi olmasi ve hazir olmamamiz. Ha torreira olsa daha iyi olur muydu olurdu ama siyahla beyaz kadar farketmezdi asla. Sergio berkan ikilisiyle fbyi osurttugumuzu unutmayalim

Berkan bence gayet yeterli bir yedek 6 no icin.

Zaten yeni gelecek adam 6 da oynayabilecek biri olur muhtemelen paredes fred vs bilmemne

Midjo ve Sergio giderse ekstra transfer yapilabilir tabi orasi ayri

sunu cevirelim yaw merak ettim

SItedeysen gir bir kopyala bir zahmet rdas

Portekizcem pek iyi degil

Ha Portekizcen biraz var ama çok iyi değil hmmm

Kolpa renktaş, sen maşallah her dilde varsın, helal.

Zaten gurbetçiyim diyip çok güzel Türkçe yazıp konuşuyorsun, bi kolpalık dönüyor ama dur bakalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ayhan'ın oğlanları andıran bir stili var ama daha iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt