Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.392
- 58.589
- 3.383
AbartmayalimŞu şamp ligine bi kalamazsak Morutandan önce takımdan ilk giden okan olur. Yüce Allahın bir adaleti vardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AbartmayalimŞu şamp ligine bi kalamazsak Morutandan önce takımdan ilk giden okan olur. Yüce Allahın bir adaleti vardır.
UCL yi ve Top 10 kulüplerin kadrolarını düşünüp eziklenmeye gerek yok. Biz ve diğer Türk takımları başarılı oldukları zamanlarda da kağıt üzerinde kendilerinden kat kat üstün 'baş altı' takımları bertaraf etmişlerdi ki şu anki kadromuz o Türk Takımlarının hepsinden geniş belki de...Orta sahanın kalitesini direkt yükseltecek bana göre bir 6, başkasına göre 8 no dışında acil bir eksiklik yok. Sonrası biraz keyfekeder, yahut gidenlerin yerine düşünülür...
Yeterliyse 3 haftadır Torreira yok o sebeple bu haldeyiz diye ne diye ağlıyoruz peki. Şuradaki tek Hızlı herif Torreira ve tüm sezonun ağırlığını yine ona mı verelim. Gelecek 8 numaranın beklentimizi karşılamadığı durumda ne yapacağız. Ve şu oyuncular içinde topu alıp rakibi geçecek bir oyuncu var.Torreira + berkan + sergio + yeni 8 no + demirbay
2 kisilik forma icin fersah fersah yeterli
Midjo gidecek diye saymadim bile
Bence siz cok ucuyosunuz
Abartmayali
Üstat isimlerde değilim ben, ortadaki haksızlığa kızıyorum ve ayrıca Zaniolonun sakatlığı ciddi 1 ay falan yok de, ne çıkıp millete yalan yanlış konuşuyon.Morutan olayı gereksiz uzatılıyor 14 yabancı da Midtsjö ve Dubois de gitme ihtimali epey fazla 1'i kesin diğeri de %70-80 gidecek.
Zaniolo konusunda hissiyatım sakatlığı bile olmayabilir hatta geçen hafta hafif sakat dediler sonraki maç kadrosunda olacak diye muhabirler bile söyledi ama bu işin arka boyutunda farklı şeyler dönüyor Yusuf Demir'e de koskoca sezon hep sakat denildi. Transfer görüşmeleri varsa kafası karışıksa oynamamasını normal karşılıyorum.Üstat isimlerde değilim ben, ortadaki haksızlığa kızıyorum ve ayrıca Zaniolonun sakatlığı ciddi 1 ay falan yok de, ne çıkıp millete yalan yanlış konuşuyon.
Bizim transferler kompleks yarattı ikisinde de. Doğru düzgün scout transferi yapsalar belki de mali yapıyı düzeltirler 3 sene içinde.Bjk nerde kariyeri tepe taklak giden adam varsa peşinden koşuyo ilginç bir transfer politikası
Takimin bu halinin sebebi torreiranin olmamasi degil, sezon basi olmasi ve hazir olmamamiz. Ha torreira olsa daha iyi olur muydu olurdu ama siyahla beyaz kadar farketmezdi asla. Sergio berkan ikilisiyle fbyi osurttugumuzu unutmayalimYeterliyse 3 haftadır Torreira yok o sebeple bu haldeyiz diye ne diye ağlıyoruz peki. Şuradaki tek Hızlı herif Torreira ve tüm sezonun ağırlığını yine ona mı verelim. Gelecek 8 numaranın beklentimizi karşılamadığı durumda ne yapacağız. Ve şu oyuncular içinde topu alıp rakibi geçecek bir oyuncu var.
+Takımda defansif orta saha yedeği yok.
Net olarak ihtiyaçlarımızdan birisi defansif orta sahayı ve aynı anda gerektiğinde bekleri yedekleyebilecek vücut tipi ve tarzı tam anlamıyla boey gibi olan orta saha.
Bunlar ne kadar rezalet yönetiliyor böyle devam etsinler.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GalatasarayMahallenin zengin bebesinin oyuncaklarına özenen çocuklar gibi oldular yav. Insan üzülüyor. 1 er maç alın lan Zahayı tamam..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
sunu cevirelim yaw merak ettim
SItedeysen gir bir kopyala bir zahmet rdas
Portekizcem pek iyi degil