- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Kim bu Tete hiç izlemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha da mı öyle ?? Zahayı hiç izlememişsinTete alınırsa, Rashica alınmayacaktır mantıken. Zaniolo' yu satıldı saydığımızda bile ikisini birden almak saçmalık olur. Tete' yi hiç izlemediğim için, değip değmeyeceğine dair yorum yapamam. Rashica yerine tercih edilirse, Okan Hoca 4-2-3-1 ezberinden tümüyle vazgeçmeli; yorumlara göre savunma yönü hiç olmayan biri imiş; Zaha da öyle, Kerem kısmen. Rashica, Okan Hocanın saplantı derecesinde sadık kaldığı formatın kanatlarında tek sağlam tutar dalıdır ve kalırsa olmaya devam edecektir...
Zaten belli değil mi Tete + Rashica bunları cümle alem duydu.
Yakındır, yarınki maçtan iyi sonuç alalım 8 numara da iner bence ikinci maçtan önceBaba orta saha alsınlar kanat istemiyorum kusucam artık.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paraları yok olsa Talisca'yı almışlardı bugün Şenol Güneş Talisca burayı istiyor ama para yetmiyor dedi. Bir de Şampiyonlar ligi faktörü var.Beşiktaş almıştır Tete'yi kanatları yok adamların. Tadiç intikamı diye de yutturmaya çalışırlar.
Nasıl olsa tatile gideceğim.soverek gitmek,en güzeli olacak.hergun bu belirli kişilerin takintili ve igrenc muhabbetini çekmek zorunda degilim.illa bana küfür et diyo arkadas.edecegim ama çoğunluğa edecegim
Murat durmaz Socartehlikeli adamsın