Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanyola serefsiz juve harici bir ekibe gider ins.

Menajerlere çok para döküyorlar muhtemelen. Başka hiç bir mantıklı açıklaması yok.
Iki secenek var ali koc kendi parasi birseyler ceviriyor ve yüksek bonservis gösteriyor ama enayilik de bir yere kadar cepten öde öde nereye kadar?

Ikinci ve bence dogru olan ihtimal menajerlere yüksek bonservis ile sat bu satisin yüzde 20-30 senin olsun deniliyordur, belki cok daha fazla yüzde veriliyordur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence paredes ilk tercih değil şuan o yüzden 4 3 3 zor. Çünkü hem kereme hem de mertens e yer bulamıyoruz bu sistemde. Tete nin geldiğini farzedersek. Ayrıca bu sistemde rasicka da yer bulamaz kendine

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hah işte. Okan Hoca geçen sezonun başlarında favori formatlarının 4-2-3-1 ve 4-3-3 olduğunu; bazı maçlarda veya maç içinde 4-4-2 yi tercih edebileceğini söylemişti. Kerem varken Zaniolo ve Zaha' yı transfer ettirmiş olması, 4-3-3 e kayabileceği izlenimini uyandırdı bende. Ki, mevcutların üzerine ciddi sayılabilecek maliyetle ve yerli kontenjanında süre vermeye mecbur kalacağı Demirbay transferini de buna yönelik bir adım olarak yorumluyorum. Önde dörtlü yerine üçlü bir hat kullanmak istediğinde de rotasyon aşırı şişmiş olacak. Bir de böyle düşün bence...

Bu tete'nin bonservis sorunu var demişlerdi. Oğulcan gibi uğraşmayak gelmesin

Zaniolo'yu 25 M üzerinde bir bonservisle gönderip 6 M civarında Rashica ile yerini dolduralım bu iş güzel şekilde çözülsün diye düşünüyorum. Zaniolo çok iyi oyuncu ama hala net bir rol bulabilmiş değiliz bu yüzden bu ihtimale olumlu yaklaşıyorum. Bu senaryoda hem oyuncuyu 6 ay kullanmış olacağız hemde kısa sürede kazanç sağlamış olup zaten geçen sezon düzenli oynayan bir isimle yerini doldurmuş olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt