- 4 Ağustos 2009
- 90.373
- 71.354
- 5.188
Zanyola serefsiz juve harici bir ekibe gider ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zanyola serefsiz juve harici bir ekibe gider ins.
Iki secenek var ali koc kendi parasi birseyler ceviriyor ve yüksek bonservis gösteriyor ama enayilik de bir yere kadar cepten öde öde nereye kadar?Menajerlere çok para döküyorlar muhtemelen. Başka hiç bir mantıklı açıklaması yok.
Sakat çünkü, Gs hocası söyledi takip ediyorsan mevzuyuAdam kamp kadrosunda yok halen zaniolo kalir diyenler var hayret
Hah işte. Okan Hoca geçen sezonun başlarında favori formatlarının 4-2-3-1 ve 4-3-3 olduğunu; bazı maçlarda veya maç içinde 4-4-2 yi tercih edebileceğini söylemişti. Kerem varken Zaniolo ve Zaha' yı transfer ettirmiş olması, 4-3-3 e kayabileceği izlenimini uyandırdı bende. Ki, mevcutların üzerine ciddi sayılabilecek maliyetle ve yerli kontenjanında süre vermeye mecbur kalacağı Demirbay transferini de buna yönelik bir adım olarak yorumluyorum. Önde dörtlü yerine üçlü bir hat kullanmak istediğinde de rotasyon aşırı şişmiş olacak. Bir de böyle düşün bence...Bence paredes ilk tercih değil şuan o yüzden 4 3 3 zor. Çünkü hem kereme hem de mertens e yer bulamıyoruz bu sistemde. Tete nin geldiğini farzedersek. Ayrıca bu sistemde rasicka da yer bulamaz kendine
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergiosuz olmazMertens ve Zaniolo gidiyor diye algiladim
az önce asrın kapağı geldi
Gs hocası önemli bir şeyi yok, 1-2 güne idmana çıkar da dedi. 1 hafta geçti yine kadroda yokSakat çünkü, Gs hocası söyledi takip ediyorsan mevzuyu
zaniolo zu psg