- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
Yarın kesinleşir tete,zaniolo yuzunden herkesi engelledim şu an tete hakkında nedir son durum bilmiyorum.karisi ne yapmış
bizim GS'yi takip etti geri çekti sonra, zaniolo gidici bro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kesinleşir tete,zaniolo yuzunden herkesi engelledim şu an tete hakkında nedir son durum bilmiyorum.karisi ne yapmış
@Murat Kara Felix geldi mi ? Sen bilirsin
Ya da olmadık yere sinirlenip 10.dk da 10 kişi bırakabilirya da 3 grup maçı kazandırıp +10 m yi kasaya koyabilir
Kartalişka ihtimali dogunca felix operasyonu donduruldu. Bana gelen bilgi bu yonde.
Bence kalabilir kalmasını da isterim ne kadar çok rotasyon o kadar iyi bu sene en çok yük kanatlar binecek ne alternatif olursa o kadar çok başarı getirir. Bek rotasyonumuz da iyi her türlü rotasyon gücümüzün yüksek olması iyi olur.Zaniolo hic bir yere gitmiyor, kesin bilgi
Erden bey bu satırı görüp yola çıkmamıştır umarımFIFA Ek-7 kullanılarak 25 milyon euro'luk Tete bedava
Ukrayna ekibi Shakhtar ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Tete’ye Fenerbahçe dahil birçok talip var. Gözde olan oyuncu FIFA Ek-7 kullanılarak 25 milyon euro ödenmeden bedavaya alınabilir.
1) FIFA’nın Ukrayna’da yaşanan savaş nedeniyle Ukrayna ve Rusya Futbol Federasyonlarına tescilli futbolcu ve antrenörler hakkında aldığı karar ve yürürlüğe koyduğu FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı’nın Ek-7’si uyarınca; TFF’nin ilgili talimat, düzenlemeleri ve lig statülerinde belirtilen yabancı uyruklu futbolcu kontenjanlarına uymak koşulu ile, yabancı futbolcu oynatılmasına izin verilen kulüpler;Erden bey bu satırı görüp yola çıkmamıştır umarım
Tete kaç no giyecek
Teyitli mi kuzen?Kartalişka ihtimali dogunca felix operasyonu donduruldu. Bana gelen bilgi bu yonde.
Gerçekleşmezse beni kandırmaktan dolayı ihraç talep ediyorumGiren var mı bilmiyorum.
Nicolo Zaniolo transferi tamamlandı 30 milyon euro + bonuslar, parası bereketli olsun, herkese hayırlı olsun.
Niye ısındı Tete konusu bir anda..
Bu arada ilk bende duy Zaniolo Newcastleda
Mevcut kadroya kanat gerekmiyor bizim göbek sorun şuan ya da eksik demek lazım . Kanatlardan biri giderse durum değişebilir ama yerli giderse ve yerine yabancı gelirse kadro planlamasında hata yaparızBence kalabilir kalmasını da isterim ne kadar çok rotasyon o kadar iyi bu sene en çok yük kanatlar binecek ne kadar çok kanat o kadar çok başarı getirir. Bek rotasyonumuz da iyi her türlü rotasyon gücümüzün yüksek olması iyi olur.