- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.759
- 5.488
Forum Sergeni dinliyor.
Birçok kişiyi engellediğime göre tam tersi durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum Sergeni dinliyor.
Oliveira falan giderse evet,tete gelirse zorRashica eninde sonunda gelecek.
Peki bu kötü değil mi abi düşünsene herkes oyuncu satmak zorunda olduğunu biliyor ve afedersiniz ama kuduz köpek gibi beleşçi kulüpler başımıza iyice üşüşecek
Neymar bekine yardım etmiyor. Ayrıca kız kardeşinin doğum gününde sakatım ayağına yatıyor.neymar-zaniolo takasına win win
Bence de 10 numara şart oğlu şart oldu kadroda defans yönünden iyi olsa da hücum yönünden orta sahamız aşırı kırılganalınması gerekir katılıyorum da Tete mevzusu doğruysa yerine 10 numara almayı tercih ederdim
Rashica olmazsa tete işte,gayet mantiklihocam yeme bizi ileriye dönük 27lik rashica mı 23lük tete mi
Mevkisel olarak demis canim yas olarak deilhocam yeme bizi ileriye dönük 27lik rashica mı 23lük tete mi
Zanyola ustune tete cekiyoruzzzokan buruk: zaniolo bizimle olacak
hadi dağılın!!!
Troll tabii. Nasıl yedin onu ahbapGriezmannın babası ile olduğu iddia edilen Dursun başkan fotosu troll mu. O fotodaki adam gerçekten griezmannın babası mı 1974te mi ne çekilmiş
İnşallah hocam her zaman alternatif çözüm olması elimizi güçlendirir malum haset çeken milli kulüplerimiz olduğu için en büyük darbeyi onlardan yerizBiz şampiyonlar ligine katılalım da hele o zorunluluğumuz bir nebze ortadan kalkar. İyi bir kadro kuruluyor zaten piyasasını yükseltecek kadroda ki isimler başarı da gelirse
Kanat pozisyonunda önceligimiz rashica dedi okan hoca.Oliveira falan giderse evet,tete gelirse zor
Hem Tete hem Raşit gelsin