Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.263
- 18.424
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bugün West Ham'a almıştım beleşe. Ocak ayında gelecekti takıma.
Önerin ne peki hocamAynen valla,ne zaha ne de tete bu kadar costurmadi beni.ortasaha yokken hepsi tiriviri.torreira ve kerem demirbay cortladiginda anlayacaklar rashicay,teteyi
Bırak eğlensinler bizim çakma Twitter derlemecileri. Nevzat'ı da dinledim o da full Twitter derlemecisi. Linnes'e Molde kaptanı dedi bugünkü twit üzerinden. Baktım kaptan o değilmiş.Teteyi aldigimizi ilk brezilyalı karı söyledi. 2-3 gün onceydi herhal.
Eğer böyle ise risk fazla değilmiş Shaktar'dan maks alsın 2 milyon civarı bunun 6 aylığı'da 1 milyon yapar. Lakjn iyi araştırmak lazım hatta Shaktar ile görüşülüp Tete'nin maaş+ imza parasını azaltıp onlara vererek aralarındaki dava durumunu da böyle çözelim diye teklifte olabilir.Tete davalık olsa bile Shaktar maksimum 5 aylık maasi kadar talep edebiliyormus tazminat için. 5 aylık maaşi ne kadardır bilmiyoruz tabi
Oyuncu önceden Shaktara dilekce gönderdiyse olabilir ama konuyu farkli cözecegimizi düsünüyorum. Bakambu da oldugu gibi shaktara davalik olmamak için 3-5 bonservis önermis olabilirizTemmuz mu kaldı abi o zamam sorun yaşayabiliriz
Thiago ve Ramos konusunda haklısın altına imzamı atarımTaliscayi
Ramosu
Alexis sanchezi
Thiagoyu
Alan haindir
Daha bugün West Ham'a almıştım beleşe. Ocak ayında gelecekti takıma.