Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teteyi aldigimizi ilk brezilyalı karı söyledi. 2-3 gün onceydi herhal.
Bırak eğlensinler bizim çakma Twitter derlemecileri. Nevzat'ı da dinledim o da full Twitter derlemecisi. Linnes'e Molde kaptanı dedi bugünkü twit üzerinden. Baktım kaptan o değilmiş.

Tete davalık olsa bile Shaktar maksimum 5 aylık maasi kadar talep edebiliyormus tazminat için. 5 aylık maaşi ne kadardır bilmiyoruz tabi
Eğer böyle ise risk fazla değilmiş Shaktar'dan maks alsın 2 milyon civarı bunun 6 aylığı'da 1 milyon yapar. Lakjn iyi araştırmak lazım hatta Shaktar ile görüşülüp Tete'nin maaş+ imza parasını azaltıp onlara vererek aralarındaki dava durumunu da böyle çözelim diye teklifte olabilir.

bein 4'te fransa 2.lig maçı var!!!

IMG_2298.webp

Bu takım ortasahada ilk error verdiğinde bu tete ve rashica sevdasini unutmayin,çünkü onlar kurtaramayacak bu takimi.o gunde sevinin böyle,ogünde hesap kitap yaparsiniz

yav böyle herkesi aldığımız transfer dönemlerine alışık değilim

ben listenin ilk 5 sırasındaki adamı alamayıp 6. nın kararını son güne kadar beklediğimiz dönemlere alıştım

garip geliyor.

william d'avila'dan kiralık topçu gelmeli acilen

Demek ki bonssuz tete çekip bütün parayı 8e vuralım demişler. Büyük adam erden bey

Artık scout mu olur fırsat transferi mi bilemem ama 8 no dan önce Torreira ya yedek alsak fena olmazdı sanki.
Sakatlık-ceza durumunda takımdaki en sıkıntılı mevki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt