Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Tansel: Kim gelecekmiş kim gidecekmiş çok takılmıyorum, bunu düşünenler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli çok arkadaşım yok bilgin varsa ya da izlemişliğin sen cevap verebilirsin. Sorduğum sorular gayet makul izlediysen biliyorsundur buyur cevapla.Fenerli arkadaşların varsa onlara sorman daha sağlıklı olacaktır bir tarafları yanmadan önce edit yapıyorlardı
HY emoji atınca herkes baklaları çıkarıp bir bir dökülmeye başladı
HY emoji atınca herkes baklaları çıkarıp bir bir dökülmeye başladı
Zaha da öyle diyebileceğin bir adam değil Zaha. Rekortmen bir adam.Tete Emre Mor'un olmus verziyonu.
Aslinda tam ekibin eksik oldugu, rakip 100% defans yapinca kilit acacak adam.
Zaha da öyle ama bu biraz daha kiçi yere yakin olanlardan..
Guzel transfer olur ama Torreira'nin yanina adam almazsak ben bu isten birsey anlamadim.
rezan epözdemir onayı versin bu gece lig başlıyor
Var üstad
23.00
Allah belanı versinNaber lan perg
Abi oynar oynamaya da bizim Icardi'yle oynadığımız oyunu bu adamların hiç birisi oynayamaz. Icardi'nin sırtı dönük oyunu kapalı savunmaların anahtarı. Yedek oyuncu en azından sırtı dönük oyunda iyi olsa bitiriciliği yapmasa da olur, bu kanatlar halleder onu. Bakambu'nu bitiriciliğinin iyi olması ona top getiremeyince bir anlam ifade etmeyecek. Icardi'siz maçlar yine çok sıkıntılı geçecek, Zaha'nın bireysel yeteneğine bakacağız.Emin olmadığım için soruyorum;
Icardi - tartışmasız
Bakambu - tartışılır
Halil - fw değil
Barış - fena değil
Zaha - zor durumda forvet oynar mı?
Hocam sizi kırmak gibi niyetim yoktu Malum fenerliler çok heveslenmişlerdi ona ithafen yazdım bende. Gelelim teteye benim sevdiğim tip oyuncu sağ açık oynar orta sahada da iş yapabilir bana göre ayağı ligimiz için gayet yeterli harika birisi mi tabiki değil ama fırsat transferi kendisi. Okan hocanın sevdiği bir oyuncu tipi ama rashica gibi gerisini beslemez yani izlediğim editlerden takımı kontra yerken gördüğüm bu o yüzden tete alınırsa torreira yanına sağlam bir dos daha alınması gerekir diye düşünüyorumFenerli çok arkadaşım yok bilgin varsa ya da izlemişliğin sen cevap verebilirsin. Sorduğum sorular gayet makul izlediysen biliyorsundur buyur cevapla.