Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete Emre Mor'un olmus verziyonu.
Aslinda tam ekibin eksik oldugu, rakip 100% defans yapinca kilit acacak adam.
Zaha da öyle ama bu biraz daha kiçi yere yakin olanlardan..
Guzel transfer olur ama Torreira'nin yanina adam almazsak ben bu isten birsey anlamadim.

Torreira yarın oynamasın iyice toplasın kendini kayseri
Maçında 15 dakka-20 dakka sokarız oyuna ısınır yavaş yavaş adam

F28w4uYWoAAPcRz

Ortasaha,tete ve rashica ile kapanir o zaman transfer.griezman ve felix hayal olduguna gore zaniolo da kalır.morutan ve yunus yolcu zaten.dubois ve midso de gider.yerli hamleler gelir.keske oliveira gitse ve 1 ortasaha gelse

Tete Emre Mor'un olmus verziyonu.
Aslinda tam ekibin eksik oldugu, rakip 100% defans yapinca kilit acacak adam.
Zaha da öyle ama bu biraz daha kiçi yere yakin olanlardan..
Guzel transfer olur ama Torreira'nin yanina adam almazsak ben bu isten birsey anlamadim.
Zaha da öyle diyebileceğin bir adam değil Zaha. Rekortmen bir adam.

Tete’nin en büyük artısı pasörlüğü çok iyiymiş ve arkasındaki bekleri genelde yükseltiyormuş

Emin olmadığım için soruyorum;

Icardi - tartışmasız
Bakambu - tartışılır
Halil - fw değil
Barış - fena değil

Zaha - zor durumda forvet oynar mı?
Abi oynar oynamaya da bizim Icardi'yle oynadığımız oyunu bu adamların hiç birisi oynayamaz. Icardi'nin sırtı dönük oyunu kapalı savunmaların anahtarı. Yedek oyuncu en azından sırtı dönük oyunda iyi olsa bitiriciliği yapmasa da olur, bu kanatlar halleder onu. Bakambu'nu bitiriciliğinin iyi olması ona top getiremeyince bir anlam ifade etmeyecek. Icardi'siz maçlar yine çok sıkıntılı geçecek, Zaha'nın bireysel yeteneğine bakacağız.

Fenerli çok arkadaşım yok bilgin varsa ya da izlemişliğin sen cevap verebilirsin. Sorduğum sorular gayet makul izlediysen biliyorsundur buyur cevapla.
Hocam sizi kırmak gibi niyetim yoktu Malum fenerliler çok heveslenmişlerdi ona ithafen yazdım bende. Gelelim teteye benim sevdiğim tip oyuncu sağ açık oynar orta sahada da iş yapabilir bana göre ayağı ligimiz için gayet yeterli harika birisi mi tabiki değil ama fırsat transferi kendisi. Okan hocanın sevdiği bir oyuncu tipi ama rashica gibi gerisini beslemez yani izlediğim editlerden takımı kontra yerken gördüğüm bu o yüzden tete alınırsa torreira yanına sağlam bir dos daha alınması gerekir diye düşünüyorum
Oyuncu iş yapar mı? bence lig için gayet iyi işler yapar onyekurunun bir kaç gömlek üstü ve prime hali gibi düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt